2777
2789
عنوان

چجوری از این رنج‌و عذاب خلاص شم

67 بازدید | 5 پست

شوهرم پولشو با برادرش شریکه اون واسه تولد زنش آیفون میخره هرروز میبره بچه و زنشو بیرون وسایل و لباس میخره اما شوهرم واسه تولد من شلوار خونگی خرید میگه پول نداریم هربارم تو خرید درکش میکنم قیمت مناسبشو برمیدارم اما پول خرج کردناشو و ناله هاش برای منه

میگم به برادرت بگو اونم درک کنه کم خرج کنه میگه به تو مربوط نیس حرف نزن بهمم گفت بیشعور

بچه ها اون بچه هم داره کلی هم خرج اون میکنه اما ما چی بخدا از پول خودم میدم به شوهرم خرج میکنیم

ما هیچ پیشرفتی نمی‌تونیم بااین شرایط داشتع باشیم تازه هم ازدواج کردیم

شغلشون چیه؟ مثلا اگه ۱۰۰ملیون دربیارن ۵۰ ماله شوهرته و ۵۰مال برادرشه؟

نمیتونم اینجا بگم چون میشناسنم

بیشتر شوهر من کار می‌کنه ،ن نصف نصف نمیکنن پول تو حسابه هرکی خرج کرد خرج کرد

منم از این ناراحتم میگم نصف کنید هرکی مال خودشو برداره هرجور میخواد خرج کنه دعوا میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکباربرای همیشه کودتاکن هرچی درمیارن نصف کنن ،،علناحق شماداره ضایع میشه،،اصلاحق الناسه،،فردلرو ...

متاسفانه همسرم اینو درک نمیکنه حتی اگه داد و هوار کنمم آدم‌بده من میشم چون همسرم طرف برادرشه

امیدوارم اگه بچه بیاریم درست بشه و حداقل بفهمه حق بچشو