2777
2789
یعنی اگر برمیگشتید عقب میخواستید تجربی بخونید دبیرستان؟!

اره نمراتم خوب بود فقط نخواستم زیاد زحمت بدم به خودم وگفتم چرا برم تجربی 17بگیرم میرم حسابداری20 میگیرم اونم بامتاهل بودنم شاگرداول بودم ولی به یه جایی نرسوندم الان بعد8سال زندگی شوهرم میگه نمیخوادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمراتم خوب بود فقط نخواستم زیاد زحمت بدم به خودم وگفتم چرا برم تجربی 17بگیرم میرم حسابداری20 میگ ...

کار درستی کردی نگران نباش 😂 من الان ۱۸ سالمه ولی اگه برمیگشتم عقب نمی‌رفتم تجربی ( نمراتمم خوب بود تازه

مثل تخم مرغ شانسی میمونه نمیشه گفت حتما تجربی مناسبت بوده غصشو نخور 

هجده سالمه رشتمم تجربی اردیبهشت و تیر کنکور دارم.. برام دعا کنید.. این روزا همش خسته میشم گفتم بزار ...

بکوب درس بخون ایشالا قبول میشی واقعا آدم وقتی تو این سنه متوجه نیست که حساس ترین دوران زندگیشه با یه اشتباه به کل زندگیو میبازه ایشالا موفق میشی

بکوب درس بخون ایشالا قبول میشی واقعا آدم وقتی تو این سنه متوجه نیست که حساس ترین دوران زندگیشه با یه ...

دقیقا دقیقا.. گوشیمو جمع و جور میکنم تیر برمیگردم یه تاپیک تشکر از همه تون میزنم که صادقانه جواب دادین نگفتین درس آدم به جایی نمیرسونه❤️