2777
2789
عنوان

تبدیل شدن خواب به واقعیت😐

84 بازدید | 11 پست

دیشب خواب دیدم خواهرم رمز گوشیشو فراموش کرده و دیگه نمیتونه به نامزدش زنگ بزنه و منتظره نامزدش بهش زنگ بزنه،صبح که بیدار شدم زنگ زدم خوابمو به خواهرم تعریف کردم،بهم گف که دو روزه با نامزدش دعوا کردن و خواهرم به نامزدش گفته که من دیگه بهت زنگ نمیزنم تو هم تا موقعی که از این کارات دست نکشیدی زنگ نزن

خیلی تعجب کردم که تو خواب دیدمش،عاخه تا حالا واسم پیش نیومده بود که واقعیتو ببینم در صورتی که ازش خبر ندارم،تا حالا همچین چیزی پیش اومده واستون؟

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من براي دخترم جايي ميخاستم ثبت نام كنم اصلا هم اون شب بهش فكر نميكردم 

مطلقا

شبش خواب ديدم مدير اونجا كه يك آقايي هست داره بهم ميگه متاسفانه جا نداريم اين ترم نميشه

فردا ظهرش ديدم روي موبايل يه شماره افتاد ديدم همونجاست برداشتم دقيقا همين رو بهم گفت

میشه یکم تعریف کنی

مثلا خواب مار میبینم کسی اذیتم میکنه 

خواب میبینم پشت دخترمو گرگ گاز گرفته تا چتد روز ایندش مشکلی از پشت براش پیش اوند 

خواب دیدم تلوزیون افتاد رو دخترم و ازش حیوک دراود حمله کرد به دخترم تو همون مقطع تیک چشم گرفت از زیادی تلوزیون دیدن

خواب دیدم یه کلاغو کشتم تو همون چند روز بعدش یکنفر بدگویی کرد راجبم و باهاش مقابله کردم 

خواب دیدم ماهی گرفتم از اب بهم بعدش رزقی رسیده 

خواب دیدم مار گازم گرفت و بقیه میخندیدن دقیقا یک نفر حرف بدی بهم تو مجازی زد و باقی فامیل استکیر خنده گذاشتن 

از این قبیل خوابا  هر از چند مدتی میبینم

مثلا خواب مار میبینم کسی اذیتم میکنه خواب میبینم پشت دخترمو گرگ گاز گرفته تا چتد روز ایندش مشکلی از ...

خواب دیدم شوهرم یه گله گاو سیاه داره از بالای کوه افتادن پایین چند روز بعدش بورس سقوط کرد بدبخت شدیم  

خواب دیدم داره سیل میاد میخوایم فرار کنیم از سیل مادرشوهرم پای شوهرمو گرفته بود نمیزاشت فرار کنیم .بعدش سر خریدن یه خونه ضرر کردیم چون خانوادش نمیزاشتن از پیششون بریم و همون موقع خونه ها یهویی گرون شد دیگه نتونستیم خونه بخریم