2777
2789

یخچال تمیز کردن از ساعت ۱۱ تا ۲ درگیرش بودم کلللل کشو قفسه ها رو ریختم بیرون شستم از بالا تا پایین یخچالی دستمال کشیدم در آخرم کف آشپزخونه رو شستم با موکت الانم مثه جسد افتادم نمیدونم چرا تنگی نفس گرفتممم حالم بده 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دست تنهام و حتی شوهرم کوچکترین کمکی بهم نداره ته کمکش اینه که بگه اینکه تمیز بود چرا شستی همین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

وای بو میده یخچال تمیز کردن مخصوصا فریزر

ای تبلیغ های نی نی سایت کم کم دارن کله صفحه میگیرن😐 

تبلیغ پاک شوما رسماً نیمه پایین صفحه گرفتههه

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

نه سخت ترینش شستن چدن های گازه لعنتی چقدر سخته

با سیف من شستم راحت بود 

بوفه ظرفهای تزیینی چی؟اونم سخته

هر کدوم درمیاری همش باید خیلی مواظب باشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من دست تنهام و حتی شوهرم کوچکترین کمکی بهم نداره ته کمکش اینه که بگه اینکه تمیز بود چرا شستی همین

منم جمعه سینک و کابینت زیرش...یخچال فریزر...شستشوی کف آشپزخانه...رو انجام دادم ولی خب خیلی خسته نشدم...هنو کلی هم وقت اضافه داشتم ....آشپزخونم تموم شده فقط این گاز لعنتی مونده🥲

ما هم همینیم گلم.همسر منم نمیفهمه کی من خونه تکونی میکنم.فقط پرده آشپزخانه چون تنهایی نمیتونم درش بیارم و بذارم سر جاش در حد نگه داشتن پرده کمکم میکنه :)

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

منم جمعه سینک و کابینت زیرش...یخچال فریزر...شستشوی کف آشپزخانه...رو انجام دادم ولی خب خیلی خسته نشدم ...

من فقط پرده و شیشه ها مونده که الان توان ندارم واقعا