2777
2789
عنوان

چقد سر دخترم داد میزنم لعنت بمن

220 بازدید | 17 پست

خیلی دختر خوبیه اصلا اذیت کن نیس..خرابکاری نمیکنه ولی زود از کوره در مقرم و داد مقزنم سرش..بغض میکنه بااینکه کاراش از رو تنهاییه و حوصلش سر میره هی..

خیلس ناراحت میشم بعدش...

از خودم متنفرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برسرت 

برو مشاور 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بیاین سرزنشم کنین حقمه ی بچه س ساله اخه چیه داد بزنم سرش

خودت باید ارامشتو حفظ کنی حالا خوبه دختر تو خرابکاری نداره ولی پسر من شیطون و خرابکاری داره یه داد میزنم تا از کارش دست بکشه ولی همونم دیکه نمیکنم اخه ادم از طاقت میره ولی آسیبش براشون خوب نیست. خدا بهمون صبر بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

برو پیش روانپزشک خودتو درمان کن چته سر بچه داد میزنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شما عصبی هسی حوصله نداری نمیوردی 

همه ک لایق مادر شدن نیستن

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خاک بر سر خودت...ب چ حقی فوش میدی..

یه بچه یه ساله چیه سرش داد میزنی

برو جلو آینه داد بزن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من بنظرم الان کامنت منفی به تو دادن هم خوب نیس مادر وبچه یه زمانی خسته میشن وباتوجه به گفتتون از کوره در میرن

ولی بهتر به مشاور مراجعه کنید اگر نمی‌تونید از ودیو های تربیت بچه ومادر چگونه رفتار کند استفاده کنید کتاب هم مفید

من نگفتم همیشه سرش داد میزنم ..گاهی سرش داد میزنم ک اونم نباید باشه. حتی یکبارم نبایداصلا اصلا نباید ...

خواهر منم اینجوری بود رفت دکتر بهش قرص داده الان خیلی خوب شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است