2777
2789

تا اخر خرداد سه و نیم 

با توجه به شرایط و شخصیت و….بهم مشاور میدن 

و برنامه ریزی هفتگی و هر شب گزارش کلر میدم و هر هفته تماس میگیرن 

دوستم رفته راضی بوده 

پایه یازدهم 

نظرتون چیه اگر تجربه دارید 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

من خودم بشخصه اعتقادی ندارم به مشاوره ها و اون برنامع ریزی که خودم میکنم خیلی بهتره 

شما خودتو از همه بیشتر میشناسی و میتونی با اون شناخته کاملی که از خودت داری بهترین برنامه ریزی و داشته باشی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

من خودم بشخصه اعتقادی ندارم به مشاوره ها و اون برنامع ریزی که خودم میکنم خیلی بهتره شما خودتو از همه ...

مشکل دقیقا اینجاست که دیگه نمیتونم خودم برنانه بریزم و طبق اون پیش برم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل دقیقا اینجاست که دیگه نمیتونم خودم برنانه بریزم و طبق اون پیش برم

چرا نتونی؟

رشتت چیه ؟

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

چرا نتونی؟رشتت چیه ؟

میتونم ولی گاها وقت نمیکنم ویا عملی نمیشن 

رشتم انسانیه  

تو خودت برنامه ریزی میکنی؟

میتونم ولی گاها وقت نمیکنم ویا عملی نمیشن رشتم انسانیه تو خودت برنامه ریزی میکنی؟

واسه خودت هدیه بزار 

من نظره خودمو گفتم اگه فکر میکنی اونطوری برات بهتره حتما برو 

من خودم برنامه ریزی میکنم مشاوره میرم بعد اونطوری که اون میگه رو خودم میام طبق خودم مینویسم 

یعنی اینکه اونجوری که خودم میدونم تواناییشو دارم میچینم