سلام من باردارم ی ماه دیگ زایمانمه ، مادر پدرم قبل بارداریم از شهرمون رفتن ی جا دیگه زندگی کنن ، من ک باردار شدم برگشتن شهر خودمون که باز بیان همینجا زندگی کنن قبل اینکه خونه اجاره کنن رفتن مغازه فست فودی واسه خودشون زدن هر سری یا خونه منن یا مامان بزرگم که نود درصد خونه منن ، بیشتر اوقات خودم غذا درست میکنم براشون یا بیرون میگیرن میارن خونم ، سه ماهه این اوضاع هست شوهرمم هی غر میزنه من راحت نیستم ، حالا با وجود اینکه مغازه دارن باز میخوان ی شغل دیگ بزنن ، تا حالا ده تا شغل عوض کردن و کلی قرض … دو تا خونه داشتیم فروختن و الان هیچی ندارن … همش بلند پروازی میکنن ، عکسای ماشینای مدل بالا بابام همش میبینه مامانم هم همینه ، هی شغل عوض کردن که بالا بیان ولی اون خونه ای هم ک داشتن از دست دادن بخاطر بلند پروازی … چی میشد مادرم ی زن خونه دار بود 😔 همیشه آرزوم بود از مدرسه میام غذا سر گاز باشه ولی همیشه تنها بودم و مادرم پدرم مشغول کار خودشون .. انگار بچه ای ندارن 🙂 بابامم کارمند بود ولی الان بخاطر قلبش از کار افتادگی گرفته ، در کنار کارمندی با مادرم صد تا شغل زدن … میگم نمیشد ی خونه داشتین و مادرم و پدرم با همین حقوق کارمندی ی زندگی آروم داشتیم ؟ 🙂 اینا به کنار میگم مادر من قبل اینکه کار جدید شروع کنین ی خونه واسه خودتون اجاره کنین من چیزی نمونده ب زایمانم میخوام خودم بیام بچم بیارم ، ناراحت میشه … چند وقت پیش هم از شوهرم پول گرفتن ولی نتونستن بهش برگردونن من طلامو پنهونی فروختم دادم به مادرم پدرم پولشو بدن انگار خودشون جور کردن ، شوهرم فهمید حالا شوهرم دم ب دقیقه میگه کی برات میخرن … نمیدونم چرا اینقدر کارای بی فکر میکنن …. چیکار کنم …
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
چاره ای نیست باید تحمل کنی ولی اینطور که میگی احتمالا پول رهن خونه رو ندارن ،،بهتره کلا برن پیش مادربزرگت اینطوری بهتره تا یه فکری برا خونه کنن،،کارشون اصلا درست نیست همسرت حق داره