2777
2789
عنوان

چیکار کنم با خواهرشوهرام 😭

411 بازدید | 28 پست

باردارم 6ماهه،ی بچه کوچیک هم دار‍م فعلا تو خونه های خودمون ساخت بشه اینجاییم با خواهر شوهر کوچیکه با هم زندگی میکنیم و برادرشوعر مجردم خواهر شوهرم غذاشو چند وقته جدا کرده مشکل من اینجا ک سه تا از خواهر شوهرم دیگ هر ماه حداقل دو بار میان و پنج شش روز میمونن و هر کدومشون ی دونه بچه دارن  خسته شدم از غذا درست کردن اونا هم فکر میکنن وظیفمه ولی امروز بچم مریض بود و لازم بود استراحت کنه اومدم خونه بابام 

ب نظرتون چیکار کنم از غذا درست کردن راحت شدم خسته شدم جالبیش اینه ک اونا هر وقت میخان بیان اصلا ب من زنگ نمی‌زنن و یهو میبینی اومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه بیان خونه پدرشون لازم نیست به بقیه جواب پس بدن عزیزم اونی که الان اضافه شده به اون خونه شمایی نه اونا مشکلت با غذا درست کردنه خب بگو ویار دارم به بوی غذا هی بالا بیار نمیپزی دیگه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

واسه اینکه بیان خونه پدرشون لازم نیست به بقیه جواب پس بدن عزیزم اونی که الان اضافه شده به اون خونه ش ...

اره مشکلم غذا درست کردنه وگرنه با اومدنشون هیچ مشکلی ندارم

خداوکیلی خونه ی مردم زندگی میکنید توقع هم دارید؟باید قدردان باشید که گذاشتن اونجا بمونید ،بلاخره یک ...

انتظار های عروس ها تو نی نی سایت فضایی هست یکیشون می‌گفت خواهرشوهرم هر روز برام نون میگیره وظیفه اش هست امروز دیر نون آورد پشت سرش فحشش دادم قیافه ام این بود😐😐😐😐😐

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی