سلام دخترا .اول بگم اهل دعا گرفتن و اینا نیستم ولی خب چون اطرافیان میگیرن من زود حس بد میگیرم یا مریض میشم .
گشتم دنبال راهی که این سنگینی ها رفع بشه .البته اوایل وقتی میگفتن واسه این چیزهاست جدی نمیگرفتم و میگفتم چرته ولی دیدم در حدی شدم وحشت میکنم یا همش میخوام یطوری خودمو بکشم ...گریه زیاد حتی
خلاصه جاهای بهم پیشنهاد شد اعتقادت اگه به قرانه همون بخون خب منم چون قبول داشتم شروع کردم الرحمن خوندن .اینطوری که روزی هفت مرتبه بی وقفه تا بیست و یک روز . روزای اولش شدید میوفتادم .بی حال و مریض .روز آخر دیگه سرحال بودم .ولی وسطاش خوابای بد میدیدم راجب همون موضوع که نیتم بود .
دو هفته پیش حقیقتا توی رابطه رفتم و حس عجیبی داشتم خوابای بد میدیدم و انگار نامزدم همش ناراحت بود و غم تو خوابم بود .دوباره بعد مدت ها شروع کردم الرحمن خوندن به نیت اینکه اگر باز خانواده دست به دعا شدن باطل بشه .
که یهو بعد چند روز یهو خواب دیدم تو خواب جیغ میزدم نمیخوامش بره و گریه . از همون روز نامزدمم شروع کرد رفتار تند نشون دادن که عجیب بود .یهو عصبی شد و کم حرف .الان یک هفست اصلا حرف نمیزنه.حتی پیام ساده ...
خودمم یهو مریض شدم و دور از جون همش خونریزی و قلب درد .
من چون تا حالا توی رابطه نخوندم .میخواستم ببینم شما تا حالا توی رابطه دعا باطل کردین؟ واسه شما هم سردی افتاد؟
امروزم خواب دیدم تو خونمونیم ولی بشدت ناراحت بود ...
یجوریه این حال ...