2777
2789
عنوان

این خون سیاه چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استحاضه چیه؟؟

لطفا راجب بدنتون اطلاعات داشته باشید🫤

به همین لکه بینی میگن استحاضه روزه باطل نمیشه ولی باید احکامش رو جاری کنی

مقدارش مهمه که قبیله س . متوسطه یا کثیفه

زنگ بزن بپرس راهنمایی میکنن 

بین دوتا حیض باید ده روز فاصله باشه.اگه فاصله هست و خون سیاه و غلیظه احتمالا حیضه.بازم بپرس

ممنون عزیزم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
استحاضه به لکه های خون یا لکه های رنگ دیگه میگن که اسنمرار نداشته باشه مثلا الان بیاید یک ساعت دیگه ...

مرسی عزیزم

میدونی لکه نیست  خیلی بیشتره مثل پریودیه ولی سیاهه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
تا جایی که میدونم باطل نمیشه و خون بیشتر از ده روز استحاضه کثیره هست و شرایط خاص روزه داری و نماز خو ...

مرسی.گلم

احتمالا استحاضه باشهفعلا روزت رو نشکن تا مطمئن بشی اگه لکه هات ادامه داشت بشکن وگرنه استحاضه یکی دوب ...

اصلا دلم نمیاد روزه امو بشکنم

باید زنگ بزنم بپرسم 

گلم شناسایی میشم توی تاپیک قبلم

اینجا گفتم

طولانی میشه بگم

فقط اینو میدونم

خیلی حرفای قشنگ میزنه خیلی امید میده

ولی فکر میکنم یکم بچه ننه مادرش مداخله گر(الان میگه خودم اصلاح میکنم و کردم)

زود جوش میاره سریع هم خاموش میشه

دم دمی مزاج

🌺🌺🌺