2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردید

162 بازدید | 21 پست

من دیروز عمل کردم توی کاغذ برای دکترم نوشته بودم می‌خوام پره های بینی جمع بشه اما الان بخیه ای کنار پره بینی وجود نداره مثل این که دست نزده بهش .

فقط دوتا بخیه بین خط دوسوراخ بینی هست چرا آخه ؟

برای شما بخیه داشت بغلش آخه خواهرم بغلش بخیه داره

من بخیه زده برام جاش مونده رو مخمه 

از دور نشون نمیده ها ولی خیره شی متوجه میشی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من نخاستم پره هاش کوچیک شه برا همون نداشت

ولی نیازی نیس پره ها باز بشه از همونجا هم میشه با لیزر پره هارو کوچیک کرد

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخیه زده برام جاش مونده رو مخمه از دور نشون نمیده ها ولی خیره شی متوجه میشی

ترمیمی میزدی خب

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
میشه یعنی وای حالم بده

اره خب چرا نشه 

هر دکتری یه مدله کارش 

منم گفته بودم پره هامو جمع کنه نکرده بود از عمل که اومدم بیرون وفتی دیدم بخیه کنار پره ندارم همونجا دپ شدم

بعدا بهش گفتم گفت ممکن بود از لحاظ تنفسی مشکل ایجاد شه برات واسه همین برش ندادم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

منم گفته بودم پره هامو جمع کنه نکرده بود از عمل که اومدم بیرون وفتی دیدم بخیه کنار پره ندارم همونجا ...

این موضوع تنفس خیلی مهمه

وقتی دکتر تشخیص بده ، جمع نمی کنه 

قبول دارم فرمایشتون رو

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد