2777
2789
عنوان

مامانم بین منو خواهرم فرق میذاره

357 بازدید | 15 پست

با خواهرم ۵ سال تفاوت سنی داریم دوتامون متاهلیم خواهرم ی بچه هم داره 

مامانم عجیب تفاوت میذاره بینمون گاهی وقتا خیلی دلم میگیره از کاراش و حالم بد میشه

دیشب رفتیم همینطوری بیرون خواهرم گفت بریم لباسای چندتا مغازه رو ببینیم لباس عیدم خودش خریده منم که نمیخاستم بخرم کلا مامانم فقط نخریده بود مامانم خودش هیچی پسند نکرد خواهرم یه کت خوشش اومد مامانم اصرار که بخرش خوشت میاد خواهرمم خرید بعد میخاست حساب کنه مامانم گفت نه من کارتمو میدم و کلا ۸ تومن کارتش بود خودش هیچی نخرید ولی برا اون خرید حتی یه تعارف الکی به من نکرد که حالا تو هم چیزی میخای یا نه حالا این بماند

یه مدت پیش هم بابام از جایی که برنج میخره خیلی خوبه گفتم یه کیسه برنجم برا ما بخره بابام خودش حرف نزد اصلا یادش نبود مامانم گفت آره بابات برنج خریده فلان قیمت که پولشو زدم ب کارتش 

از طرفی هم شوهرم بخاطر کارش از ۲۸ ام میره تا ۵ ام نیستش خواهرم اینام برنامه دارن که برن شیراز سال تحویلو اونجا باشن میدونه منم تنهام بابام و مامانمم میرن باهاشون منم گفتم منم میام پس گفت تو دیگه با فلانی بیا یعنی داداشم حالا اونم مجرده اصلا نمیخاد با اونا بره شیراز  حالا شوهرمم فک میکنه من تنها نیستم قراره با اینا برم  

کلا دلم میگیره از رفتار خونوادم خیلی تنهام

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

منم همینطورن

تازه بیا و ببین چ جهیزیه ای واسش خریدن

اونوقت واسه من فک کنم ۲۰تومنم نشد فقط چارتا پلاستیک و کاسه بشقاب

واسه اون فقط دو سرویس قابلمه خریدن ۵۰تومن

بله پروفایل خودمم  🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون قهر کن ببین واکنششون چیه

هیچی به ی ورشونم نیس

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

اسی این که خوبه

مادربزرگ من میگه تموم بچهام برن به درک..و فقط و فقط و فقط یکی از خاله هام و شوهرش و بچهاشو دوست داره..درحالی که این خالم راحت بهش توهین میکنه و تو عمرش هزاری به مادربزرگم کمک نکرده از همون بچگی دوسش داشته....مادربزرگم خرید خونه و لباسای خودش و بچهاش میکنه..حتی طلاهاشم داده به همین خالم😐این خالم خودش فوق العاده پولداره ها..خونش بهترین منطقه س و بالای  ۲۰ میلیارد پولشه..ماشینش هم نگم🤐🤐

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یکم زیادی حساسین. من بزرگ بشم زنم و بچم و مادر زن و پدر زنم رو میبرم ولی دیگه خواهر و برادرش رو نمی‌برم که😂، مادربزرگ و پدربزرگ بچه رو میشه برد، من حتی خواهر و برادرم رو هم به مسافرت نمیبرم😂🤦‍♂️. 

البته امیدوارم ناراحت نشین🌹

خواهرت چی داره که تو نداری

🫠نمیدونم

منم همین مشکلو دارم خواهرم یک ماه درمیون شوهرش میره ی شهر دیگه اونم با بچش میره خونه مامانم اینا چون میره سرکار بچش کلا پیش اوناس یک ماه پیشم اونجا بود من بعد دو هفته رفتم خسته بودم خیلی نوزاد دارم شبا نمیخوابه بعد ب مامانم گفتم دو دیقه این بچه منو بگیر منم ی چیزی بخورم داداشم برگشت هر چی فحش داد و گفت ما وظیفه نداریم بچه تو رو بگیریم همش میای اینجا خستمون کردی😑.. هعیییی شد ی دعوایی منم دیگ نرفتم الانم هر چی میگن بیا دیگ نمیرم من تو اون خونه ن مجردی شانس داشتم ن الان برعکس خواهرم ک همه کاری براش میکنن.بابامم ک فوت سد کلا بی کس شدم ک الان داداشم خونم خونم میکنه... شوهر منم عیدو 7 روزش خونه نیست اما همین خونه خودم بمونم بهتره 

منم همین مشکلو دارم خواهرم یک ماه درمیون شوهرش میره ی شهر دیگه اونم با بچش میره خونه مامانم اینا چون ...

منم ۷ ماهه خونه مادرم نمیرم

و کلا با خانوادم ارتباط ندارم مغزم راحته راحت

❤خدایا شکرت

منم ۷ ماهه خونه مادرم نمیرمو کلا با خانوادم ارتباط ندارم مغزم راحته راحت

دقیقا درسته دیگ جاییو ندارم برم درسته بچم خیلی خستم میکنه اما دیگ از حرکات تبعیضانشون راحت شدم کمتر عصبی میشم. الانم با مامانم در ارتباطم  اونم تلفنی و چن وقت ی بار میاد اینجا و تموم. این داداشم حرفایی زد هنوز ک هنوز قلبم میسوزه

حق داری دوتا سرویس قابلمه!!!

بخدا اگه بهت بگم چقد وسیله برقی واسش خریدن میگی دروغ میگی اونوقت واسه من فقط ی چرخ گوشت که اونم اصلا استفاده نشد هنوز‌تو جعبست

بله پروفایل خودمم  🌱