2777
2789
عنوان

خرید عید

136 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من واسه عید مانتو عبایی گرفتم خیلی خوشگله سنگ دوزی شده تو تن هم خیلی شیک وایمیسته فقط ذهنم درگیر شده نمیدونم واسه عید بپوشمش یا نه میترسم از مد افتاده باشه کت هم پرو کردم ولی همشون خیلی کوتاهن شوهرم نمیزاره بپوشم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی دلت میخواد بپوش مبارکت باشه مگه حتما باید کت بپوشی

ولی تو اینستا بیشتر امسال مانتو کتی ترنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

ولی تو اینستا بیشتر امسال مانتو کتی ترنده

می‌دونم ولی زیاد جالب نیست همه کت بپوشن من که مانتو راحتی می‌پوشم مانتو عبایی هم قشنگه خوب  ست  کنی شال خب..... بپوشی قشنگتر هم میشه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
واسه عید قشنگن مجلسی مبارکت باشه عزیزم میشه بگی چپ سالنه

قربونت عزیزم مرسی 

۲۸ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

قربونت عزیزم مرسی ۲۸ سالمه

فدات 😘❤️

ولی یه چیزی بگم تو که یه مدل دیگه لباس دوست داشتی نباید اینو می‌گرفتی شوهرت که داره نمیپوشه باید قبول نمیکردی 

اصرار میکردی اون چیزی که دوست داری بخره 

علاقه وسلیقه تو  نادیده نگیر

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
فدات 😘❤️ولی یه چیزی بگم تو که یه مدل دیگه لباس دوست داشتی نباید اینو می‌گرفتی شوهرت که داره نمیپوشه ...

اتفاقا خودم اینو خریدنی خیلی دوسش داشتم اومدم خونه دودل شدم البته کلا همین مشکلو دارم واسه دخترمم لباس بگیرم میام خونه پشیمون میشم نمیدونم دیگه این چه مرضیه میوفته به جونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

فدات 😘❤️ولی یه چیزی بگم تو که یه مدل دیگه لباس دوست داشتی نباید اینو می‌گرفتی شوهرت که داره نمیپوشه ...

آخه میریم خونه مادر شوهرم یه شهر کوچیکه همه همو می‌شناسن واسه همین بدش میاد گفتم عید و به خاطر مانتو کوفت نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐