2777
2789

برادرم داره از همسرش جدا میشه دیگه هم ماحل اخر طلاق هست به روی خودش نمیاره امامعلومه که ازدرون غمگینه ..بنظرتون چکار کنم که غیر مستقیم باشه و اون از این حاا و هوا دربیاد ...مثلن پنج شنبه با شوهرم رفتیم بیرون و برا اینکه بذادرم هم باشه همه خونواده رو بردیم رستوران سنتی ......لطف نظرایی بدین که به عرورش بر نخوره

جایی واسه ادامه نبود؟😔

کارخاصی نکن چون میفهمه حس ترحم دارین بهش

عادی باشین

زمان بهترش میکنه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدایی سخته به هر حال

فقط اینکه کنارش باشین

زنگ بزن همیشه بهش

پیام بهش بده

شوهرت اگه باهاش صمیمیه قرار بزارن در هفته شبا برن استخر مثلا....

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

اتفاقا برادر منم داره جدا میشه .سعی میکنیم تنهاش نذاریم ولی سخته .زمان میبره تا به این روال عادت کنه .خدا واسه همه درست بیاره جدایی خیلی سخته

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
کسی توی خونوادشون اگه از این مشکلها داشته بگه بهم که چطور با این قضیه کنار اومدن؟

پسرعمه من 

تو خونه خودش زندگي كرد با كسي ارتباط نداشت فعلا ناپديد شده از جلوي همه تا كسي ازش نپرسه و يادشون بره 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم