سحری زیاد بپز موقع ناهار از همون دوباره گرم کن بده بخورن
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو همچین شرایطی بودم با زبون روزه قیمه گذاشتم واسه نهار خرید رفتم و و و خیلی بد بود خیلی هوا گرم خونه کوچولو، چه میشه کرد یکم تحمل کن، امیدوارم مهمان های تو مثه من بی چشم و رو نباشن بگن کم گذاشت نذاشت و دعوا و حاشیه های بعدش
نمیشه اینجوریچون از اونور شام می زاری بعد انقدر خسته ایی از همون شام برا سحری خودت نگه میداری
بستگی به سبک غذا خوردن داره البته مثلا ما افطاری یا شام نونی و سبک میخوریم پس میشه دوتا شو یکی کرد سحری هم مثل ناهار برنج میخوریم . البته این مهمون با این شرایط هم اگر بخواد بشینه هی بذارن جلوش خیلی بی انصافه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚