2777
2789
عنوان

روزه ام ولی مهمان میخاد بیاد بمونه یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 55 پست

دیگه چاره ای نیست. شام و افطار و بپز. برا سحری خودتم نگه دار.

نهار و یه چیز معمولی و آسون درست کن و نشون بده بی‌حالی از جاریتم کمک بگیر. بده خودش درست کنه . داره میبینه روزه ای دیگه !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه چاره ای نیست. شام و افطار و بپز. برا سحری خودتم نگه دار.نهار و یه چیز معمولی و آسون درست کن و ن ...

یبار ما رفتیم بعد همسرم گفت میخام بیام خونه شما

گفتن ما خونه نیستیم

بعدشم زنش اصن غذا درس نمیکنه 

همش میرن خونه پدر شوهر اونجا کوفت میکنن

روتین خودت و بهم نزن

بگو روزه م نمیتونم

یا همون ۳ همزمان با شوهرت به اونا هم غذا بده، یا بگو شما از خودمونید هر چی دوس دارید درست کنید

یا اینکه زودتر درست کن ولی خیلی کمک بگیر از جاریت، ازش بخواه، برنج و بذار، این و بپز، اون و بشور، ببخشید ضعف کردم باید دراز بکشم، راحت راحت باش

صبحا هم نیاز نیست صبحانه بیاری، بذار تو یخچال از شب قبل بگو بردارن

من ب همسرم گفتم روزه ام و میخابم بلند هم نمیشم ولی خوب وقتی مهمان میاد آدم تو رودرواسی قرار میگیره

در هر صورت اذیت داره آدم معذب میشه برای صبحونه ام می تونی وسایلشو آماده کنی بزاری یخچال نهایت دو روز اول بیدار شی روزای دیگه وسایل آماده بزاری خودشون زحمت بکشن یه چایی بزارن توام مثله خودشون پررو باش من واقعا اگه در همچین شرایطی باشم غذای شب قبلم بهشون میدم برا ناهار

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یبار ما رفتیم بعد همسرم گفت میخام بیام خونه شماگفتن ما خونه نیستیمبعدشم زنش اصن غذا درس نمیکنه همش م ...

کاش وقتی در این حد پررو تشریف دارن که قبلاً به شما اون جوری گفتن شما هم همچین جوابی می‌دادید!!! 

کلا مفت خورن پس.

ببین راهی هست از زیرش در برو