2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولابه هم میریزه ولی احتمال بارداری بعدزایمان خیلی بالاست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شما بی بی چک زدی ؟من هیچ‌کار نکردم چندساعته عین خوره افتاده تو مغزم نکنه حامله باشم

نه هموز بی بی نزدم😱چه سوال ترسناکی پرسیدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یادم میاد دخترخاله ام  تو ی سال دوبار زایید ی بار اول سال ی بارم آخر سال طوری ک هردوتا بچش  تو ی سال  رفتن مدرسه  البته الان بزرگ شدن 🤣🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
شما بی بی چک زدی ؟من هیچ‌کار نکردم چندساعته عین خوره افتاده تو مغزم نکنه حامله باشم

من بچه اول ودومم ۱۰ماه فاصله شونه 😅مواظب باش مثل من نشی تا۴ماهم نمیدونستم باردارم فکرمیکروم اثرات زایمانه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

وقتی شیر میدی هم امکان بارداری هست بهتره جلوگیری کنی بعضی حتی با قرص شیردهی هم باردار شدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه هموز بی بی نزدم😱چه سوال ترسناکی پرسیدی

خودمم ترسیدم از دیشب 😭

ببین من بعدزایمانم دیوانه وار دوست دارم یکی دیگه بیارم 

موقع بچه اولم هم میخواستم یکی بیارم مامانم زد تو سرم عاقل شدم 

از اثرات هورمونامه 

۱۱ سال فاصله دادم 

الان هم مثل خلا دوست دارم حامله باشم 

هم یکم عاقل میشم گریم میگیره 

انشاالله که خدا به جفتمون رحم کنه

وقتی شیر میدی هم امکان بارداری هست بهتره جلوگیری کنی بعضی حتی با قرص شیردهی هم باردار شدن

حتی با یکبار رابطه ؟

شوهرم بدبخت هلاک شد تو بارداریم

مثل خواهر برادر بودیم الآنم بچم کولیکی فرصت نشده هنوز😭