2777
2789
عنوان

جاریم

880 بازدید | 33 پست

زنگ زده شوهرمو دعوت کرده برا افطار در حالی که شوهرم اصلا رفته ماموریت و موقع سحر میرسه و گفته حالا اگه اومدی خانم و بچه هاتم بیار شما بودید میرفتید ؟ مادرشوهرم بهم زنگ زده که حتما بیا !!!!

گاهی فقط گوش باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عموی منم مارو می خواد دعوت کنه زنگ می زند به بابام می دونستم شوهرت ماموریته؟

آره میدونست منم خیلی ناراحت شدم آخه بجا اینکه به من زنگ بزنه بگه تو بیا شوهرتم اومدم قدمش روی چشم اینکارو کرد دلم شکست ...

گاهی فقط گوش باش
یعنی چی متوجه نشدم؟اول زنگ زده فقط همسرتو دعوت کرده؟بنظرم عجیب میاد این حرکت و شما بد متوجه شدید زنگ ...

آره میدونم من توقع ندارم جدا زنگ بزنه ما یه خانواده ایم اما اولویت من نباید باشم من همون جایی هستم که اونا هستن اما شوهرم نیست

گاهی فقط گوش باش
آره میدونست منم خیلی ناراحت شدم آخه بجا اینکه به من زنگ بزنه بگه تو بیا شوهرتم اومدم قدمش روی چشم ای ...

ما همیشه به بابام زنگ می زنن دعوتمون می کنن

شوهر شمام اگه ماموریت نبود اشکالی نداشت 

اما اینکه ماموریته و می دونسته که ماموریته 

به نظر نرو

آره میدونم من توقع ندارم جدا زنگ بزنه ما یه خانواده ایم اما اولویت من نباید باشم من همون جایی هستم ک ...

من سر این چیزا ناداحت بشم هرگز بروز نمیدم چون دوس ندارم یادبگیرن ک با این چیزا میتونن منو عصبانی کنن فقط تلافی میکنم

موقع دعوت اونام به همسرش میزنگم

خانواده همسر منم همه زنگ میزنم به شوهرم دعوت میکنند . اما اگه میدونستم شوهرت ماموریت هست و دیر می رسد و باز به اون زنگ‌زده که نر‌و بعد اگه مادرشوهرش هم چیزی گفت بگو اگه مهم بود و دوست داشت من و بچه هام هم باشم میدونست شوهرم ماموریته به خودم زنگ می زد دعوت می کرد .

ما همیشه به بابام زنگ می زنن دعوتمون می کننشوهر شمام اگه ماموریت نبود اشکالی نداشت اما اینکه ماموریت ...

آره دقیقا من دفعه های قبل میگفتم اشکال نداره چه فرقی داره ما یه خانواده ایم دیگه اما الان که نیست انگار اصلا من براش مهم نبودم اولویت شوهرم بوده دلم گرفت اصلا به شوهرم گفته اگه رسیدی بیاین در حالی که میتونست منو دعوت کنه برم بعد شوهرمم ملحق بشه بهمون که ظاهرا دوست نداشت

گاهی فقط گوش باش
خانواده همسر منم همه زنگ میزنم به شوهرم دعوت میکنند . اما اگه میدونستم شوهرت ماموریت هست و دیر می رس ...

من به مادر شوهرم گفتم من اصلا باهاش صحبت نکردم که بهش قول بدم میایم معلوم نیست بیایم

گاهی فقط گوش باش
من به مادر شوهرم گفتم من اصلا باهاش صحبت نکردم که بهش قول بدم میایم معلوم نیست بیایم

اصلا نه به مادرشوهرت نه جاریت نشون نده که لجت گرفته چون همینو میکنن بازیچه دستشون برا ازارت شایدم از عمد میکنن ک دیگه بدتر

اگه نمیخوای بری مثلا بگو عه کاش زودتر میگفتین من رو خواهرم مادرم دوستم و ..دعوت کردن شوهرمم ماموریت بود اتفاقا بمن زنگ زد گفتم فلانی زحمت کشبده دعوت کرده اما اونا دیشب بمن گفتن منم به اونا قول دادم

اینطوری هم بهشون فهموندی ک باید بتو میگفتن هم نرفتی هم متوجه نشدن ک عصبانی هسی 

اصن چه معنی داره به شوهرت زنگ بزنه ؟؟؟؟تا وقتی تو هستی چرا باید به اون زنگ بزنه ؟نرو به نظرم باید به ...

آره منم تصمیم گرفتم نرم اگرچه میدونم بعدا باهام سرسنگین میشه با اینکه حق منه که از دستش ناراحت باشم

گاهی فقط گوش باش
اصلا نه به مادرشوهرت نه جاریت نشون نده که لجت گرفته چون همینو میکنن بازیچه دستشون برا ازارت شایدم از ...

آخه بدبختی من کسی رو جز خانواده شوهر توی این شهر ندارم غریبم 😅

گاهی فقط گوش باش