2777
2789
عنوان

انتقال جنین😔🙃

262 بازدید | 31 پست

سلام خانما اگه تجربه دارید کمکم کنید لطفا

من دیروز انتقال جنین داشتم بعد از ده دقیقه که استراحت کردم

منو زود بلند کردن و نفر بعدی اومد

گفتن ده دقیقه بخوابی کافیه!!

خیلی ناراحت شدم

میترسم نگیره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نگران نباش اگر بخواد بگیره اصلا به این چیزا نیست

شما تجربه ای دارید؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

استرس ازاستراحت نکردن بدتره نگران نباش انشااله چیزی نیست

شما تجربه ای دارید؟

تجربه انتقال ندارم ولی تجربه اینودارم که اگه بچه ای قراره بمونه ازآسمون سنگ هم بباره میمونه پس نگران ...

درسته

عزیزم نگران نباش 

جنین انتقال داده شده ۳ روز تو رحم مادر به صورت معلق میمونه و هرگز نمیوفته 

استراحت یک ساعته یا ده دقیقه فرقی نداره چون جنین ها اصلا نمیوفتن و سه روز همونجوری تو رحمت میمونن 

بعد ۳ روز از لایه شون خارج میشن و میرن به سمت دیواره رحم 

اگه بتونه به دیواره بچسبه لانه گزینی میکنی اگه نتونه بعد ۶ روز اینا جذب خون میشه بازم نمیوفته که 

استرس و ناراحتی اولین دلیل شکست در مرحله ی آی وی اف هست 

۱۵ روز استراحت مطلق هم نباش باید به جنین ها خون رسانی انجام شه آروم آروم قدم بزن ۳ روز اول رو بعدش فعالیت روزنه تو انجام بده ولی با احتیاط

انشالله که انتقالت مثبت میشه برا منم دعا کن روز یازدهم انتقالمم🫠

عزیزم نگران نباش جنین انتقال داده شده ۳ روز تو رحم مادر به صورت معلق میمونه و هرگز نمیوفته استراحت ی ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی 

چکارکنم که لانه گزینی موفقی داشته باشم

استراحت مطلق؟

استراحت نسبی؟

من غذا درست میکنم ظرف میشورم گاهی مجبورم کمی خم بشم بین کارام دراز میکشم نیم ساعت

ولی کارای دیگه رو انجام نمیدم

زمین نمیشینم

نمازمو نشسته میخونم

دستشویی فرنگی میرم

اگه شما تجربه ای دارید کمکم کنید

استرس و ناراحتی اولین دلیل شکست در مرحله ی آی وی اف هست ۱۵ روز استراحت مطلق هم نباش باید به جنین ها ...

انشاءالله به حق پنج تن برای شماهم مثبت بشه وهمینجا خبرشو بهم بدی تا ذوق کنم برات

استرس و ناراحتی اولین دلیل شکست در مرحله ی آی وی اف هست ۱۵ روز استراحت مطلق هم نباش باید به جنین ها ...

نمازمو روی صندلی میخونم

برای سجده نمیشینم زمین

من دل دردهای خفیف پریودی دارم  طبیعیه؟؟ رحمم یه حالت کششی داره نمیدونم شایدم دهانه واژنمِ که حالت کششی و درد داره🤔  ولی سرپا وایمیسم زود خسته میشم و رحمم درد میاد و کمرم کمی گرفتگی داره

انتقالم دبل بود

یکی ۱۸ ام  ویکی ۲۰ ام     یعنی تازه همش دوسه روز

من سنم بالاست وخیلی سختی کشیدم تو زندگیم  تو بچه دارشدنم که دیگه نورعلی نور بودم  البته خدارو شکر خدارو صدهزار مرتبه شکر

ناشکر نیستم  فقط باب درددل گفتم خیلی شرایطم بحرانی هست

برام دعاکن

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی چکارکنم که لانه گزینی موفقی داشته باشماستراحت مطلق؟استراحت نسبی؟من غذا ...

منم همین کارهایی که شما انجام میدین رو میکنم ولی سرویس بهداشتی ایرانی استفاده میکنم 

من روز اول انتقال ژله و نشاسته مصرف کردم بعد دیگه هیچی فقط دکترم گفت استراحت مطلق نداشته باش خونت لخته میشه و جریان خونت کم که بسیار مضره 

به علایمم توجه نکن  علایم ها همشون عوارض داروهاست نه بارداری 

خیلیا بدون علایم و با بی بی چک منفی آزمایششون مثبت شده بی بی نزن اصلا من روز ۸ زدم گفتم منفی باشه هم ناراحت نمیشم ولی کاملا منفی شد و دنیا رو سرم خراب شد و امیدمو از دست دادم اصلا نزن بزنی هم بزار ۱۲ روز بگذره

من دل دردهای خفیف پریودی دارم طبیعیه؟؟ رحمم یه حالت کششی داره نمیدونم شایدم دهانه واژنمِ که حالت کش ...

الهی 

هممون تو بچه دار شدن سختی میکشیم که آی وی اف رو انتخاب میکنم که سخت ترین پروسه هست درکت میکنم ولی خدا بخاد این سختی هارو با دادن یه نی نی شیرین از بین میبره 

این روزا همشون گذرا هستن تو فامیلمون دکتر بهش گفته بود نازا هستی و تا اخر عمرت باردار نمیشی ولی خدا بهش نی نی داد امیدتو از دست نده فقط وقتش نرسیده