2777
2789
عنوان

شاید

63 بازدید | 3 پست

سلام 

از بچگی ،همیشه سعی ام بر این بود که حرف حرف خودم باشه ،خودمو عقل کل میدونستم 

خیلی وقتا به خیلیا راهنماییها و مشورتای درست دادم ولی تو زندگی خودم باید اقرار کنم که ..خراب کردم 

همیشه دوست داشتم ی روزی از تجربیات خوبم برای دیگران تعریف کنم اما گویا خداوند منو آینه عبرت آفریده ..

من تو زندگیم حرص الکی زیاد خوردم،انتظار الکی زیاد کشیدم،غصه بیخودی زیاد خوردم ،خودمو خیلی عذاب دادم ،خیلی وقتا حماقت کردم فکر میکردم همینکع آدم خوبی باشم خدا برام جبران میکنه،نمیدونستم خوب بودن کافی نیست باید از موقعیتها  استفاده کرد ،به قولی شانس در خونه ات رو یکبار میزنه،من همیشه دوست داشتم با عشق ازدواج کنم ،وقتی سنم خیلی پایین بود ،دوتا رابطه رو تجربه کردم ،یکیش خودم عاشق طرف بودم اون منو نمیخواست،یکیش اون عاشقم بود ولی من نمیخواستمش،اونی که نمیخواستمش و نمیدیدمش شانس زندگیم بود ،من حماقت کردم اگر با اون ازدواج میکردم خوشبخت میشدم،ولی مرغم ی پا داشت میخواستم به زور اونی که دوسش داشتم رو عاشق خودم کنم، تو دنیا خیلیا هستن عشقشون دو طرفه اس و بدون هیچ مانعی بهم میرسن ،من همیشه میگم خوشبحالشون ،میدونم شمایی که داری تاپیکمو میخونی شاید یکی از اون آدما باشی ،یادت باشه خدارو هزاران بار شکر کنی بخاطر موهبتی که بهت داده ،اگر مجردی  و اصلا تو رابطه نیستی تو هم خداروشکر کن ،حداقلش اینه خودتو اسیر رابطه نکردی،حماقت دومم بها دادن به وسواسم بود که اونم تیر خلاص رو به زندگیم زد ،تو زندگیتون هرگز به فکرای بی اهمیت بها ندید،نزارید افکار پوچ ،حرف مفت دیگران،عذابتون بده ،زندگی خیلی قشنگه بخاطر چیزای کم اهمیت یا بی ارزش زندگیتون رو خراب نکنید 

آقا ما خراب کردیم شما نکنید ❤💋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از قانون زندگی میگه لذت بردن از روزهای خوب عاقلی پیش رفتن و صبر کردن در روزهای بدهست ارامش رسیدن ها ولحظات خوب زمان می‌برن و بردن و سختی هاش داره داشته وشما همه اینا پشت سرگذاشتین به درک هاش رسیدین پس نفس بکشین و رها کنید خودتون چرا کهه امپراطوریها یک روزه ساخته نشدن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.