2777
2789
عنوان

دنیای پیچیده دخترااا

97 بازدید | 2 پست

وقتی میگن "هرچی خودت دوست داری"، ولی اگه انتخابت اون چیزی نباشه که اونا دوست دارن، فاتحه‌ات خونده‌ست!

میگن "به احساسات ما اهمیت بده"، ولی خودشون وقتی بازیگر موردعلاقه‌شون ازدواج می‌کنه، سه روز عزادارن!

میگن "به جزئیات توجه کن"، بعد اگه یه تار موشون رو کوتاه کنن و نفهمی، تبدیل به آدم بدِ قصه می‌شی!

میگن "مستقل هستیم"، ولی اگه تو غذا سفارش ندی، یه لقمه هم نمی‌خورند!

میگن "ظاهر مهم نیست"، بعد اولین سوالشون در مورد طرف اینه: "قدش چنده؟!"

خلاصه که دنیای دخترا یه جورایی مثل قوانین فیزیک کوانتومه، تا بخوای بفهمیش، تغییر کرده!

(البته اینا فقط شوخی بود، قبل از اینکه با قهر جهانی روبه‌رو بشیم، بگم که بدون دخترا دنیا واقعاً صفا نداره!)

اینا خیلیاشون دو‌طرفست جناب

مثلا تو‌ بحث قد...پسری که ظاهر دختره براش مهمه و چهره و هیکلشو سبک سنگین میکنه چرا دختره نباید قد و هیکل پسره براش مهم باشه؟

درضمن پسرا هم نقصایی دارن که واقعا تو رابطه اینا در برابرش هیچی نیستن...اگه قراره لیست بشن تو یه تاپیک نمیگنجه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.