2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند وقتشه حالش چطوره

ماشالله ۳سالشه.حالشم عالی ماهی یک بار دوماهی یک بار باید بره پیش متخصص غدد زیر نظر باشه البته از بدو تولد هم ی قرص مصرف میکنه ک باید نیم ساعت قبل صبحانه بخوره دیگه بستگی ب دکترش داره ی موقع هایی قرصو قطع میکنه تا ببینه تا چ حد پیش رفته.ولی جاریم میگه ریزش مو داره و پوستش ی موقعهایی خشک میشه ولی روی هم رفته عالی ماشالله ماشالله دختر زبروزرنگیه

ماشالله ۳سالشه.حالشم عالی ماهی یک بار دوماهی یک بار باید بره پیش متخصص غدد زیر نظر باشه البته از بدو ...

خدارو هزار بار شکر انشالله که خوب شه کلا

عزیزم نمیدونی آزمایش اولش چند الان چنده واینکه مادرش تو بارداری تیروئید داشته یا باباش تیروئید داره؟

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

پسر منم نزدیک دوماهشه   درگیره قرص مصرف میکنه باید ۲۵ببریم آزمایش ببینیم چطور شده  ما که هیچکدوم تیروئید نداریم نمیدونم از کجا اومده 

سلامت باشید منظور شما تیروییدش رو چنده؟؟؟

ن پدرش تیرویید داره ن مادرش توی اقوامم اصلاااا هیچکس نبوده ک تیرویید داشته باشه ک بگن ارثیه.میدونم ک مادرشم تو بارداری تیرویید نداشته.من خودم تو بارداری تیرویید داشتم ولی خداروشکر بچم تیرویید نداره

پسر منم نزدیک دوماهشه درگیره قرص مصرف میکنه باید ۲۵ببریم آزمایش ببینیم چطور شده ما که هیچکدوم تیر ...

عزززیزم انشالله ک روز ب روز بهتر میشه اصلا نگران نباش هیچ مشکلی ایجاد نمیشه فقط تحت نظر پزشک باید باشه دیگه

عزززیزم انشالله ک روز ب روز بهتر میشه اصلا نگران نباش هیچ مشکلی ایجاد نمیشه فقط تحت نظر پزشک باید با ...

ممنون گلم ببخشید اذیتت کردم ..براش دعاکن توروخدا