2777
2789
عنوان

بعد دو سال خیانت کرد بهم

298 بازدید | 42 پست

امروز تو ماشین بودیم ک دیدم یه شماره ناشناس پیامک داده بهش گیر دادم که کل پیام هاتونو بیار و اصرار داشت رفیقمه. منم که حالم داغون بود اصلا نخوندم حرفاشونو فقط یجا دیدم نوشته بود دارم مژه میکارم...منم اونجا شو ک دیدم داشتم آتیش می‌گرفتم 

دارم میمیرم. دارم دق میکنم. بهش اعتماد داشتم 

وای خدا الان قلبم ایست می‌کنه 

ادم شرمنده میکنن که اسم شون گذاشتن مرد ، دیار عاشقی هم شهر هرت شده  خیلی راحت دل می دزدن ، دل می برن ، دل می شکنن تعهد وصداقت هم ندارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب چی گف پسره 

الان چیشد 

دختره کی بوده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم خیلی سخته. به خودت زمان بده تا بپذیری، باهاش کنار بیای و از این دوره از زندگی هم عبور کنی. از یه مشاور کمک بگیر و زمانی که حالت بهتر شد، همه چیزو تموم کن و بیشتر از این عمرتو حروم یه آدم حقیر خیانت‌کار نکن 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ادم شرمنده میکنن که اسم شون گذاشتن مرد ، دیار عاشقی هم شهر هرت شده خیلی راحت دل می دزدن ، دل می برن ...

دارم میترکم 

دوسال عمرمو گذاشتم پاش

با تموم بدبختیا و بی پولیاش ساختم. وای خدا

اگه شوهرت نیست فکرتو مشغول نکن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
دارم میترکم دوسال عمرمو گذاشتم پاشبا تموم بدبختیا و بی پولیاش ساختم. وای خدا

یعنی اقایونی ک اینجور رفتارها اشتباهی دارن شما خانما کوتاه نیاین در مقابل اینجور رفتارها اشتباه وسمی بهشون میگن ، یا اگه گذشت کردین باید منتظر سختی های بیشترش باشین یکسری خانما با گذشت کردن ومعرفت گذاشتن باعث شدن پروو تر بشن نگذرین از این بی تعهدی خانماا هرروز کلی پرونده دادگاه ها سرکله میزنم باهاشون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب چی گف پسره الان چیشد دختره کی بوده

گفت رفیقم می‌خواسته با این اوکی شه من اومدم باهاش حرف زدم چون می شناختمش ، منم گفتم چرا همون لحظه که هی می‌پرسیدم نگفتی گفت هول کردم دستام می‌لرزید. بعد گفتم خب پیامارو بفرس ببینمشون گفت پاکشون کردم 

هرکاری کردم که بهم ثابت بشه اشتباه فکر کردم، نشد که نشد😭💔

درک میکنم خیلی سخته. به خودت زمان بده تا بپذیری، باهاش کنار بیای و از این دوره از زندگی هم عبور کنی. ...

باهاش خدافظی کردم 

الان رفته کپه مرگشو گذاشته صبح پاشه میبینه پیاممو

کاش فردا که از خواب بیدار میشم ازش نفرت داشته باشم. کاش دیگه عاشقش نباشم از چشمم بیفته😭