2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف 😂

شوخی کردم هیچی نمیزنم مداد بدتر ریزش می آورد فقط شونه اش میکنم سمت بالا

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
طبیعی میشه؟

اره خب

اما شاید ی کم تحقیق کنی محصولی پیدا شه پر شه ابروهات

چون من خودم ابروهام اوکیه اطلاع درستی  ندارم

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

من فلورمار اگر اشتباه نکنم 01 رو میزنم. فشار دست موقع کشیدن مهمه. خیلی روون و آروم باید بکشی.

مرسی عزیزم میگیرم ایشالا ک قشنگ بشه

فقط رنگ مشکیشو‌ دیگه چ؟ چون ابروم‌ مشکیه

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

سایه

بعدشم ژل ابرو.

از این ماژیکای هاشوری ام هستن شکل فرچه میتونی تار ابرو بکشی..

سعی کن ابروهاتو تقویت کنی نیاز ب مداد و اینچیزا نداشته باشی. چون طولانی مدت ریزش میاره

دائم الخسته‌.