2777
2789

۸ سال پیش ب تاریخ دیروز 

انگار همین دیروز بود واقعا . اون روز تلخ و غم انگیز .

محمد عزیزم . شیرین زبونم میدونم جات بهشته 

هوای اقاجون رو داشته باشی گلم . اونم اومده پیشت . دیگ تنها نیستی . 

دلم برای دوتاتون یه ذره شده . سلام منو ب اقاجون برسون بگو دلتنگشم 

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ١ وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ٢ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ٣ تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ٤ سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ٥﴾

شادی روحشون صلوات🙏🏻🖤

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای روح پاک وعلیه رحمتشون فاتحه میفرستم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خیلی ممنونم🙏🏻⚘️

🙏🏻🙏🏻😞وظیفمه خواهرم.درکت میکنم منم داغدارم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

🙏🏻🙏🏻😞وظیفمه خواهرم.درکت میکنم منم داغدارم

خدا ب دل داغ دیدت صبر بده 

من ک هنوز با داغ مرگ پدرم کنار نیومدم . هرشب و هرروز بهش فکر میکنم اشک میریزم 

راحت بگم داغ عزیز توروهم میکشه یکجا نه ولی ذره ذره

خدا ب دل داغ دیدت صبر بده من ک هنوز با داغ مرگ پدرم کنار نیومدم . هرشب و هرروز بهش فکر میکنم اشک میر ...

😔😔اخ از دردمون خداوند بیامرزتشون‌.من ابجیم همونی ک شبو روز بوسش میکردم جلوچشای خودم خودشوپرت کرد پایین مادرم متاسفانه بشدت درهم شکسته خوده من ک دست کمی ازش ندارم از الله مهربون میخوام شما ی روز اون دنیا عزیزاتوببینی وبغل کنی وهمچنین من وبقیه مردم

خدا ب دل داغ دیدت صبر بده من ک هنوز با داغ مرگ پدرم کنار نیومدم . هرشب و هرروز بهش فکر میکنم اشک میر ...

بله درسته کاملادرسته😔😞من همین الانشم مردم 

😔😔اخ از دردمون خداوند بیامرزتشون‌.من ابجیم همونی ک شبو روز بوسش میکردم جلوچشای خودم خودشوپرت کرد پ ...

خدا بهتون صبر بده ان شالله .‌نمیخام با سوالای بیجا ناراحتت کنم . امیدوارم اون دنیا خدا جواب دلتنگیامونو با دیدن عزیزامون بده

هم فاتحه 

هم سوره قدر

هم صلوات

خوندم🖤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خدا رحمتشون کنه 🖤😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔