2777
2789

به خدا قسم به این شبای عزیز قسم هیچ منظور و قصدی ندارم اصلا راجب راه رفتنم فکر نمیکنم ولی بقیه همش بهم میگن با ناز و عشوه راه میری

خسته شدم انقدر حرف شنیدم😭😭😭

دلم میخواد بمیرم که انقدر دلمو میشکنن و قضاوتم میکنن 

شاید موضوع مهمی نباشه ولی انقدر همه بهم گفتن تبدیل شده به بزرگ ترین مشکلم از راه رفتن میترسم میترسم دوباره قضاوتم کنن و فکر کنن دارم ادا میام فکر کنن دارم کرم میریزم 😭

بعضیا تو وجودشون یه ناز و عشوه ای هست 

بنظرم وقتی منظوری نداری و کاملا غیر ارادیه اشکال نداره تازه زیبا هم هست 

مگر اینکه خیلی بیش از حد باشع 

حالا دوستا و اطرافیان من میگن شبیه لاتا راه میرم😂😑

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا تو وجودشون یه ناز و عشوه ای هست بنظرم وقتی منظوری نداری و کاملا غیر ارادیه اشکال نداره تازه زی ...

😂 😂 😂 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بعضیا تو وجودشون یه ناز و عشوه ای هست بنظرم وقتی منظوری نداری و کاملا غیر ارادیه اشکال نداره تازه زی ...

منم هرکی بهم میرسه میگه با ناز راه میری ولی نمیدونم منظورشون چیه من غلط بکنم بخوام ناز و عشوه بیام😭

منم هرکی بهم میرسه میگه با ناز راه میری ولی نمیدونم منظورشون چیه من غلط بکنم بخوام ناز و عشوه بیام😭

ول کن 

هرجور باشی یه ایرادی میگیرن 

ببین منم مثل تو بودم یه گوشی بذار از راه رفتنت فیلم بگیر ببین اگه ایرادی نداره به پشمت بگیر حرف بقیه ...

یعنی توعم با ناز و عشوه راه میری؟ 

فقط منم که هیچ ناز و عشوه ای در وحودم نیس😑😂

تو وچگونه و اینو از حسادت میگن توجه نکن بگو ذاتی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یزمانی به منم گفتن 

ولی خودم متوجه نبودم

کلا دستامو زیاد تکون میدادم و....

کم کم اصلاحش کردم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ببین منم مثل تو بودم یه گوشی بذار از راه رفتنت فیلم بگیر ببین اگه ایرادی نداره به پشمت بگیر حرف بقیه ...

چند بار فیلم گرفتم ببخشیدد خیلی ببخشید این ژنتیک گوهم از عمه هام اومده باسنم بزرگه راه میرم تکون میخوره به خدا دست خودم نیست بقیه فکر میکنن از قصده😭😭