2777
2789

بچه ها با واسطه هم بهش پیام دادم هیچ اهمیتی نداده 

و الان حدود ده روزه منم خیلی حالت تهوع دارم حال روحیم بده . هیچی نمیتونم بخورم . اصلا نه محل می‌ذاره نه از بلاک درمیاره البته قبلا هم گفتم برای بارداری نیست 

سر یه چیز دیگه بحث مون شد 

موندم چه کنم ‍

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهته.به مامانش یا خواهرش زنگ‌ بزن بگو.چاره دیگه ای نیست.ولی چرا اخه تا زیر یه سقف نرفتید و کامل نشناختید انقد پیش میرید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اگه میخوای بمونی و بچه رو نگه داری برو پیش خانوادش و موضوع رو مطرح کن تکلیفت و روشن کنن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

عزیزم همین الان تصمیم جدی بگیر ... مردا چچقد بی عرضه شدن

رابطه مث دختر باکره میمونه یک شب که از طرفت خبر نگیری یه شبت بشه دو شب سه شب دیگه اون رابطه ماندگار نخواهد شد قیدشو باید بزنی

من ده سال ازدواج کردم بدترین دعوارم داشتیم ولی دوساعت بعد بهم زنگ زده نزاشته بی خبر بمونیم ازهم