2777
2789
البنه این نظر منه، نمیدونماستثنا و اینا همیشه هست، مثل آدمای بیمار یا اونایی که در لحظه جنون میگیردش ...

یه ایه قران داریم دقیق نمیدونم ولی معنیش اینه که اونایی که فرمان خدا رو گوش نکردن پیروان شیطان رودن و گناه کردن در اتش جهنم میسوزن بجز کسایی که برراثر شیطان دچار جنون شدن 

یعنی تفاوت داره مثلا یکی جن زده میشه خودکشی میکنه و یکی با عقل خودش رو به اینکار میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جون رو که خودمون به خودمون ندادیم ، خدا داده ، همه چیمون،   روح و جسممون مال خداست ، اساسا به این دنیا میایم که امتحان بشیم ببینیم و احساس و تفکر و درک به خرج بدیم میون خوب و بد ، غلط و درست انتخاب کنیم ،  آدما برای راحتی و سرخوشی به این دنیا نمیان برای سوختن و ساختن و کامل شدن و نزدیک شدن هر چه بیشتر به خالق یگانه و شرافت  به این دنیایی که ذانش جهنمه میایم برای همین خدا گفت این انسان که آفریدم اشرف مخلوقاته همه باید سجده کنن به پاش 

آسمان بار امانت نتوانست کشید   قرعه کار به نام من دیوانه زدند     نمیدونم مصرع اولش رو درست گفتم😁

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/