2777
2789

چون بزرگترین گناه ناامیدیه و معنی این کار هم نا امیدی از خداست، یجورایی معنیش اینه از دست هیچ کس کاری برنمیاد حتاااا خدا یعنی یاس و ناامیدی از خدا که یجورایی با کفر برای خدا یکسانه، انگار خدایی وجود نداره که شرایط من و کمک کنه پس من خودم و تموم می کنم، یه همچین معنی داره

برای من هم این سواله، چون خیلی کم پیش میاد فرد سالم خودکشی کنه، اکثرا فرد از نظر روانی بیمار هست. حالا یا دچار افسردگی مزمن و درمان نشده یا اختلالات روانی هستند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلایل زیادداره یکیش اینکه روحت هنوزبه تکامل نرسیده اما باخودکشی جسمت ازبین میره وروحت سرگردون ودرعذاب هس،دومیش اینکه ماقبل اینکه دنیا بیایم دریه عالمی بودیم به عنوان عالم ذر،ماخودمون خواستیم بیایم این دنیا چرا یادمون نیست چون امتحان الهی هس،سومیش اینکه بدن مادست ماامانت هس ،چهارمیش ناامیدی بدترین گناه هس که اگه توبه نکنی سخت بخشیده میشی،کفرگفتن حرام هس،عهدشکستن باخدا حرام هس،اگه خودکشی حرام نبودهمه ی ماها مخصوقا خانوم ها باکوچکترین اسیبی خودکشی میکردیم واین دنیا خیلی افتضاح میشد

خیلی قابل تامل و تفکر عمیق هستش که میگن بزرگ ترین گناه ناامیدی هستش

(بزرگگگگ ترین گناه ناامیدیه)

وقتی خودکشی میکنی ینی ته ناامیدی و کوتاه شدن دستت از دنیا

دیگه امید تمام میشه برای جبران و زندگی

حتی اگر توی بدددترین شرایط زندگی و زجر هم بودی باید به خدا امیدوار باشی 

خیلی قابل تامل و تفکر عمیق هستش که میگن بزرگ ترین گناه ناامیدی هستش(بزرگگگگ ترین گناه ناامیدیه)وقتی ...

مثلا یه زن تنها جای گیر افتاده باشه ۱۰ نفر بخوان بهش تجاوز کنن تو اون شرایط هم اجازه خودکشی نداره؟!

چون بزرگترین گناه ناامیدیه و معنی این کار هم نا امیدی از خداست، یجورایی معنیش اینه از دست هیچ کس کار ...

البنه این نظر منه، نمیدونم

استثنا و اینا همیشه هست، مثل آدمای بیمار یا اونایی که در لحظه جنون میگیردشون و ... که خدا حتما در نظر می گیره

این و برای اونایی میگم که ممکنه عزیزشون این کار و انجام داده باشه قبلا و اینجا رو بخونن، ما نمیدونم چیزی

الان دیگه هرکسی ی مشکلی داره 

بخدا دیدم ک میگم 

یکی پول نداره 

یکی سلامتی نداره 

یکی آرامش نداره

یکی بچش مرده 

یکی اعتیاد خودش و یا خانوادش از پا درش آورده 

بنظرم خوشبختی مطلق وجود نداره 

اما یقینا روزای خیلی بد هم ی روزی تموم میشن و میگذره 

قوی بودن خیلی سخته اما قابل تقدیره واقعا

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
البنه این نظر منه، نمیدونماستثنا و اینا همیشه هست، مثل آدمای بیمار یا اونایی که در لحظه جنون میگیردش ...

یه کلیپ دیدم امشب ازبرنامه زندکی پس اززندگی فکرکنم واسه امروزبوده نمیدونم،میکفت خانومی که خودکشی کرده بودازاتش بود بدنش ومیسوخت وتمومی نداشت

مثلا یه زن تنها جای گیر افتاده باشه ۱۰ نفر بخوان بهش تجاوز کنن تو اون شرایط هم اجازه خودکشی نداره؟!

مسایلو باهن قاطی نکن 

حسین فهمیده هم خودشو انداخت زیر تانک ولی شهید شد اسمش خودکشی نشد 

درنهایت خدا به قلبها اگاه تره