2777
2789

نه ...عکسای اینستاش یه کم جذابتر از کارای که من بارهااا تو مطبش دیدم ..ولی اگه زمان برگرده عقب باز بشارتی انتخابمه ..تنفسممم عالیتر از قبل شده ..تو دماغی نشدم ..و مهمتر از همه وجدان داره ...تا یکسال بعد جراحی ویزیت هم نمیگیره 

من اسفند پارسال پیش بشارتی رفتم ..طبیعی کار میکنه ..سر بینیها رو گرد وکمی پهن در میاره ..بینی من از ...

من واقعا بینی گرد دوس دارم ولی تو پیجش بینیاش نوک تیزن که؟؟ 

شما بین چه دکترای رزینا بشارتی رو انتخاب کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا بینی گرد دوس دارم ولی تو پیجش بینیاش نوک تیزن که؟؟  شما بین چه دکترای رزینا بشارتی رو ...

من میخواستم دکترم خانم باشه ...و اگه دکتر خانم لایق پیدا نمیکردم ..نمیرفتم جراحی 

البته یکی دوتا دکتر مرد رفتم فقط مشاوره ....

یه دوستی بینیش خییلی طبیعی بوود ..ازش پرسیدم، گفت بشارتی ..منم رفتم بشارتی 

من اسفند پارسال پیش بشارتی رفتم ..طبیعی کار میکنه ..سر بینیها رو گرد وکمی پهن در میاره ..بینی من از ...

شما مشکل تنفسی یا عدم قرینگی براتون به وجود نیومد؟ من چند ماه دیگه نوبت عملم هست چند تا نارضایتی دیدم استرس گرفتم😭😭