2777
2789

لطفا کسی داشته بگه خوبه؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
A05s منظورته؟

بله 

مجبورم گوشی بخرم باید قرص کنم حتما ی جوری باشه حداقل ۱۰ سال برام کار کنه بیستر از ۱۰ نمیتونم هزینه کنم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مجبورم گوشی بخرم باید قرص کنم حتما ی جوری باشه حداقل ۱۰ سال برام کار کنه بیستر از ۱۰ نمیتونم هزی ...

ببین دوربینش در حد کار راه اندازه ، اگه دنبال دوربین خوب هستی ، سراغ این گوشی نیا. سعی کن رم ۶ بگیری. نسبتا رازیم ولی یخورده سر آنتن دهیش اذیت کنندس، انگار داغ میکنه،  اینترنتش میپره! ظرفیت باتریش خوبه ، سریع شارژ میشه. من hello  اینشات هم نصب دارم روش بدون مشکل کار میکنه، از لحاظ پردازشی بنظرم قابل قبوله

بله مجبورم گوشی بخرم باید قرص کنم حتما ی جوری باشه حداقل ۱۰ سال برام کار کنه بیستر از ۱۰ نمیتونم هزی ...

عزیزم حستو راجب من میگی لطفا؟ فصل یا ماه تولدم؟

پزشکی میارم یا دندون یا دارو یا فیزیو؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜