2777
2789
من بعد زایمان طبیعی دوجلسهرفتم چون بخیه هم باز شده بود نتیجش عالی بود

من زخمم بیرونه یعنی معذرت میخوام لابیا رو که باز کنی نزدیک دهانه رحم هست سه ماهه خوب نشدم میخوام فردا برم بنظرتون تاثیر داره برای منم 😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زخمم بیرونه یعنی معذرت میخوام لابیا رو که باز کنی نزدیک دهانه رحم هست سه ماهه خوب نشدم میخوام فرد ...

منم زخمم خیلی بد بود جوری بود ک نمیتونستم بشینم همون جلسه اول انقدر خوب بود ک واقعا ۷۰درصد خوب شدزحمم جلسه دومم ۵ وز بعد رفتم که کامل زخم بسته شد 

منم زخمم خیلی بد بود جوری بود ک نمیتونستم بشینم همون جلسه اول انقدر خوب بود ک واقعا ۷۰درصد خوب شدزحم ...

منکه خیلی ناراحتم دارو هم خیلی استفاده کردم ولی زخمم نمیدونم چرا خوب نمیشه دعا کن برای منم جواب بده چند دقیقه برای شما طول کشید ؟