2777
2789
هر موقع که دفع دارم بازم زخم میشه

اره زخم میشه  و خیلی درد ناکه یه مدت برنج روحذف کن روغن زیتون ناشتا بخور دم نوش برگ سنا از عطاری بگیر شکمت که روان بشه خوب که شدی دیگه رعایت کن نزار زخم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بندرم برای من فکر کنم شقاق باشه چون الان داروی ام جی زدم خیلی میسوزه

دکتر گفته شقاق یا خودت میگی؟

نه ربطی نداره گلم به سوزش 

اگه تورمی چیزی نداری و زخم داخل حس میکنی احتمالا همون شقاقه

اولین خط درمانشم اینکه اصلا یبوست نشی چون باز بهزخم فشار میاد و نمیزاره زخم تزمیم بشه

مادر 
دکتر گفته شقاق یا خودت میگی؟نه ربطی نداره گلم به سوزش اگه تورمی چیزی نداری و زخم داخل حس میکنی احتما ...

دکتر گفت خودمم میفهمم و حس میکنم اگه مدفوع نرم باشه باز میسوزه 

اهان اینم یادم افتاد که بگمبعد از دفع بشین تو لگن اب ولرم هیچی توش نریز فقط برای تسکین بشین

آره همینم انجام میدم ولی کاش یه پماد بود زخمم رو کم کم خوب میکرد

دکتر گفت خودمم میفهمم و حس میکنم اگه مدفوع نرم باشه باز میسوزه

ببین مدفوع کلا اسیدیه

پس به زخم بخوره میسوزه

اگه سفت باشه زخم و بدتر میکنه و مانع از ترمیمش میشه

وگرنه شما دستتم ببره.یکم اب پرتقال یا گوجه که اسیدیه بریزه روش میسوزه

این طبیعت زخمه

باید پمادهای ترکیبی بدن بهت یه دوره بزنی تا زخمت ترمیم بشه

کهنه شده

برو دکتر جراح عمومی

گوارش اینا نرو

مادر 
اره زخم میشه و خیلی درد ناکه یه مدت برنج روحذف کن روغن زیتون ناشتا بخور دم نوش برگ سنا از عطاری بگی ...

روغن زیتون  همینا که توی سوپری هست خوبه 

من پمادهایی که میزدم گفتم بهتنمیدونم که چیا زدیولی درمان دارهپیش جراح عمومی بروپمادهای مخصوصشو مبده ...

من پماد انتی فیشر زدم انتی هموروئید ام جی  لیدو کایین  دیتلزیل همو رو زدم چند روزی خوبم ولی با یکبار دستشویی رفتم بازم شروع میشه

حیف باشهبه من دفعه اول دکتر ۴ تا پماد داد باید خودم میزدم به انگشتم با دستکش تا جایی که زخم هست میبر ...

آره منم همه اینها رو امتحان کردم چند روز خوبم بازم بر میگرده