2777
2789
عنوان

آخرین خبر خوشی که شنیدید چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 118 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم عصری زنگ زد گفت رفتم فروشگاه برات نوتلا خریدم از دانشگاه که اومدی سر راهت بیا بگیر ازم😋😋😋😋😋

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اینکه ازدواج دانشجوییم درست شد قزاره بریم مشهد و اینکه تونسم از استادی ک هیچ دانشجویی رو با نمره ی۲۰قبول نمیکرده نمره ی ۲۰ بگیرم و  همه تعجب کردن

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

یعنی خبری که از ته دل خوشحال شده باشم؟!

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

چندماهه خبر خوش نشنیدم

امروزم ی خبر بد شنیدم بشدت دپرسم😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

امروزسونوگف بچت سالمه و پسره😍😍😍

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

سارا جون خودتم که هستی . آخرین خبر خوشم مربوط به همین سارا خانوم گل بور

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

اخرزن خبرایی که داشتم هر 4تاش بد بوده

خوش چیزی یادم نمیاد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد