2777
2789
عنوان

آخرین خبر خوشی که شنیدید چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 118 پست
عروسی دوستمه

چه عالی 

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی دوستمه

چه خوب. عروسی کم شده جدیدا

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزممم خیلی خوشحالم من تااونجایی خونده بودم ک همسرت تصادف کرد😢

ممنون ازت 

از بس عصبی شده بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنون ازت  از بس عصبی شده بود

سارا جون الان شوهرت دیگه قبول کرده دیگه؟ یادمه گفتی رفته واست قرص تقویتی هم خریده😀

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
سارا جون الان شوهرت دیگه قبول کرده دیگه؟ یادمه گفتی رفته واست قرص تقویتی هم خریده😀

اره ولی همش نگرانه میگه نگرانی ۳ تا کم بود الان شدن ۴ تا 

بیشتر نگران اینده میگه اگه دختر شد که بیچارم باید سه تا جهیزیه بدم بعدم ایا این دخترا دست کی بیوفتن ادم اهلی باشن یا نه 

اگه پسر باشه خونه میخوان و شغل خوب اونم تو این مملکت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره ولی همش نگرانه میگه نگرانی ۳ تا کم بود الان شدن ۴ تا  بیشتر نگران اینده میگه اگه دختر شد ک ...

نگران نباشین. بچه روزیشو با خودش میاره. حالا برای دامادات هم بعدا یه فکری می کنیم. هر خواستگاری اومد بیا تو نی نی سایت بگو خودمون واست تحلیلش می کنیم که خوبه یا نه 😉😉😂

نگران نباشین. بچه روزیشو با خودش میاره. حالا برای دامادات هم بعدا یه فکری می کنیم. هر خواستگاری اومد ...

اتفاقا چند وقت پیش یکی اومد گفتم من دختر برا شوهر دادن ندارم خخخخخ رفته بود به مادرم چغلییی مامانم بهش گفته بود دخترش کوچیکه چه خبرهههههه

اتفاقا چند وقت پیش یکی اومد گفتم من دختر برا شوهر دادن ندارم خخخخخ رفته بود به مادرم چغلییی مامانم ب ...

😂😂

اي بابا كارش دولتيه؟ايشالا زودتر بره سركار مهم اينه كه نصف راهو رفته عزيزم

اره گلم عزیزمی انشالله😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها بیاین خبرای خوشتون رو بگین