بادمجون پوست بکن از وسط برش بزن نمک بپاش روش بعد مه اب انداخت بشور ابش رفت دو طرفش رو سرخ کن
حالا تو یه تابه پیاز داغ درست کن وقتی پیاز طلایی شد دو سه حبه سیر هم ریز کن تفت بده فقط سیر ریختی زیاد تفت نده میسوزه بعدم یه قاشق مرباخوری نعنا خشک بریز یه کم رنگ نعنا عوض شد بادمجون رو که سرخ کرده بودی بریز توش یکی دو لیوان اب بریز بذار بپزه وقتی پخت و ابش کشیده شد کشک بریز توش دو قاشق یا کمی بیشتر و با گوشت موب خوب بکوبش در نهایت با کردو و نعنا داغ تزیین کن