2777
2789
طرزتهیشو بگو عزیزم

پیازو فراوون با گوشت میریزم تفت میدم تا پیازا قشنگ سرخ شه از همون اول گوشتو هم میریزم وسطاس سرخ کردنم فلفل دلمه میریزم بعد بعد ک قشنگ تفت خورد ربو گوشه قابلمه تفت میدم یکم ادویه میرنم قشنگ ک تفت خورد هم میزنم یکم اب میریزم میزارم بپزه اخرش ک ابش حسابی کم شد زعفرون و نمک

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل قابلمه پیاز هلالی فراوان ‌ گوشت رو بچین روش . یه بوته سیر از وسط نصف کن . یه چوب دارچین . فلفل . زعفران آروم بزار بپزه ‌ کن یه هویچ هم میندزم . یه کم کره هم بریز . پیاز آب میندازه آب نمی‌خواد شعله خیلی کم . خوب که پخت نمک اندازه کن آب نارنج بریز نیم ساعت دم کنی بزار محشر میشه

راضی باش به رضای خدا 

شوهرم میگه تو استاد چلو گوشتی 

بهترین رستورانهای مشهد چلو گوشت خورده ولی میگه مثل اینا تو نیست 

چلو گوشت خوب باید گوشت گوسفندی باشه که چربی یا دنیه همراهش 

اول پیاز سرخ کنی بعد گوشت و چربی و همراهش تفت بدی بعد نوبت فلفل سیاه زیاد و زردچوبه یک کمی خیلی کم 

ادویه فقط همین دوتا 

بعد یکم با ادویه ها تفت بده 

بعد دو سه تا حبه سیر بزرگم درست بنداز آب بریز بزار بچوشه 

اگه دوست داشتی نخودم بریز 

بعد که خوب پخت و له شد نمک اضافه کن اونقدر که کمی شور بشه 

بعد برنج تو کم نمک درست کن 

بزار چلو گوشت به روغن بیوفته 

استارتر دوتا نکته هم من بهت بگم..به جز پیاز خلالی فراوان اگر با گوشت گوساله درست میکنی اگر ماهیچه باشه که خیلی عالی تره.و نکته بعدی یه نوک قاشق زیره سیاه کوبیده طعم چلو گوشت رو محشر میکنه...امتحان کن

من گوشت و با پیاز و زردچوبه و فلفل و یکم کره بدون نمک یک ساعت و نیم توی زودپز میپزم، آخر سر که پخت درش و باز میکنم نمی میزنم و زعفرون میذارم آبش غلیظ بشه، پنج دقیقه آخر یه تکه چوب دارچین و یه هل و یه حبه سیر میندازم و بعد پنج دقیقه سه تاشو درمیارم که خیلی طعم و تغییر ندن، آخر سر هم دو قطره گلاب، دوس نداشتین گلاب نزنین

توی یه قابلمه جدا پیاز خلالی رو خوب سرخ میکنم برشته و چیپسی بشه ولی نسوزه

موقع سرو گوشت ها رو بذارین داخل بشقاب، آب گوشت که غلیظ شده رو از صافی رد کنید و بریزید روش که اون پیاز هایی که اول کار ریختیم بوی گوشت رو بگیره و نرم شدن نیاد توی بشقاب، روش هم پیاز چیپسی ها رو بریزید

عالی میشه:)

پیاز فراوان شیرین نمیکنه

من ی پیاز بزرگ کامل میزنم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعضیا دیدم خلالی می‌کنن لا یه لایه با گوشت اینجور شیرین نمیشه اخه ؟؟؟

من اونجوری درست نمیکنم من پیازو دایره خورد میکنم میریزم کف گوشتو میریزم روش باهم حسابی تفت میدم ی رب اینا تفت میدم پیاز روی گوش نمیریزم