2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حدیثم کاربریمو تعلیق کرد نمیدونم چراتو ویس گفتم من مهریمو میبخشم و اینگفت نمیزارن گفتم به ک ...

تا جایی که من اطلاع دارم بخشش در قانون قابل رجوع

اما ابرا خیر

برای ابرا مهریه باید ازتون سند رسمی دفترخانه داشته باشه

یعنی شما از دینی که بر ذمه زوج بوده به اختیار خودتون گذشت کردید.

توی دادگاه اگه به ویس استناد کنن میتونید بگید از روی عصبانیت بوده .

ولی برای اینکه نتیجه بهتر بگیرید توصیه میکنم حتما پیش یه وکیل با تجربه برید.

و اینکه از جزئیات پرونده بی خبرم قطعا نمیشه نظر قطعی داد.

تا جایی که من اطلاع دارم بخشش در قانون قابل رجوعاما ابرا خیربرای ابرا مهریه باید ازتون سند رسمی دفتر ...

ممنون فداتشم

ان شاالله خیردنیا و اخرت نصیبت بشه

بخدا اروم شدم خدا دلتو شاد کنه

الان توی دادگاها شاهد خیلی سخت میگیرنبگید کجا گفتم جزئیات بپرسید توی حرف شهود تناقض پیدا کنید.ولی بن ...

ی سوال دیگه

من بچم دختره

چندماهشه

الان قرار ملاقات یک ساعت و نیم تو کلانتریه

بعد از چندسال میشه به روز دست پدرش؟

و بعد هفت سال اگ بمن وابسته باشه میدنش بهم یا نه؟

چجوری ازش بگیرم بچمو

ممنون فداتشمان شاالله خیردنیا و اخرت نصیبت بشهبخدا اروم شدم خدا دلتو شاد کنه

خواهش میکنم

اما باز من اطلاعات حقوقیم کامل نیست

معلومه با یه وکیل صحبت کردن

حتما از یه وکیل مشورت بگیرید و توی دادگاه حرفایی که بهتون میگن رو بگین.

در نهایت خیالتون راحت کسی نمیتونه با یه ویس حق قانونی شمارو ازتون به نام حق سلب کنه.

این بازیهای روانی موقع طلاق رایجه.

اگه خواستید صلح کنید که هیچ 

اگر نه به هیچ عنوان با این حرفا و شکایات خودتونو اذیت نکنین میگذره.

ی سوال دیگهمن بچم دخترهچندماهشهالان قرار ملاقات یک ساعت و نیم تو کلانتریهبعد از چندسال میشه به روز د ...

قاضی همیشه صلاح بچه رو در نظر میگیره

بستگی به شرایط زندگی مادر و پدر و البته تشخیص قاضی داره.

ولی توصیه میکنم قبل از عمیق شدن ماجرا بخاطر بچه دو نفر برید پیش مشاور زبده و کاربلد شاید حل شد.

خواهش میکنماما باز من اطلاعات حقوقیم کامل نیستمعلومه با یه وکیل صحبت کردنحتما از یه وکیل مشورت بگیری ...

عزیزدلم اره وکیل دارم ولی اصلا جواب درست حسابی بهم نمیده و همش میگه نترس.سر همین کلی سوال تو ذهنمه

قاضی همیشه صلاح بچه رو در نظر میگیرهبستگی به شرایط زندگی مادر و پدر و البته تشخیص قاضی داره.ولی توصی ...

نمیخواد منو😔😔😔بهش میگم بیا بریم مشاوره نمیاد.وکیل خودش بهم گفت بخدا دوبار گفت مشکل روانی داره قرص بخوره خوب میشه ولی گوش نمیده.میخاست بچمو بفروشه

عزیزدلم اره وکیل دارم ولی اصلا جواب درست حسابی بهم نمیده و همش میگه نترس.سر همین کلی سوال تو ذهنمه

حواستون باشه وکیل با تجربه باشه و مسئولیت پذیر

و خواهشاً هیچ وقت بچه رو اهرم فشار قرار ندین این وسط.

سر بچه با هم مصالحه کنید به نفع بچه تصمیم بگیرید

عزیزم ببخشید 

یعنی الان اون‌کاربریت ترکید ؟ یا تعلیق شد‌

اخه هنوز تاپیک هات هستن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫