2777
2789
عنوان

ترووخدااااا یکی کمک کنههههه لطفا

79 بازدید | 1 پست

این متنو به انگلیسی میشه برام خلاصه کنیدددددد لطفاا

روزگاری پس از میلاد، در یک روز سرد زمستانی، یک ملکه کنار پنجره قلعه خود نشسته بود. نشست و برای بچه اش لباس درست کرد. او می خواست یک دختر بچه داشته باشد. گاهی از پنجره به بیرون نگاه می کرد. بیرون برف بارید و هوا خیلی سرد بود. سورن ناگهان با سوزن انگشتش را تیز کرد و سه قطره خون سرخ از آن چکید. او فکر کرد: «قرمز رنگ زیبایی است» سپس به چوب سیاه تیره درختان بیرون و برف سفید نگاه کرد.

ملکه فکر کرد: دختر کوچک من بسیار زیبا خواهد بود. او پوستی به سفیدی برف، موهایی به سیاهی آن درختان و گونه هایی به قرمزی خون خواهد داشت.

زودی ملکه صاحب فرزندش شد، یک دختر کوچک. و دخترک پوستی به سفیدی برف، موهایی به سیاهی درختان در زمستان و گونه هایی به سرخی خون داشت.

ملکه گفت: "اوه، فرزند کوچک عزیز، تو بسیار زیبایی! من تو را سفید برفی صدا می کنم.

دختر کوچولو را خیلی دوست داشت. اما زمانی که سفید برفی تنها دو سال داشت، یک اتفاق بسیار غم انگیز رخ داد. ملکه خیلی مریض بود و مرد.

پس از چند سال، پدر سفید برفی، پادشاه، دوباره ازدواج کرد.

ملکه جدید او زیبا بود، اما او همچنین زننده و نامهربان بود.

او فکر می کرد که زیباترین زن کشور است. “و من همیشه زیباترین زن کشور خواهم بود!” او گفت.

ملکه جدید به سفید برفی نگاه کرد. دید که دختر بچه خیلی زیباست و حسادت کرد. او نور را در چشمان سفید برفی دید و می خواست او را بکشد.

ملکه جدید یک آینه جادویی داشت. هر روز در مقابلش می ایستاد و می پرسید:

“آینه، آینه، روی دیوار، کی از همه زیباتر است؟”

آینه همیشه جواب می داد:

تو هستی، ملکه.

اما یک روز وقتی این سوال را پرسید، آینه جواب داد:

«از میان تمام زنانی که قد بلندی دارند، تو، ملکه، از همه زیباتر هستی.

اما اکنون گوش کنید، زیرا این درست است:

سفید برفی از تو زیباتر است.

آینه

یک تکه شیشه که می توانید در آن نگاه کنید و خودتان را ببینید