یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قرص های پروبیوتیک باکتری های مفید بدنه که عفونت زنان رو برطرف میکنه
زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه…. نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
الان چی بخورم؟؟یکی میگه مترونیدازول شمام اینو میگیدشرایط دکتر رفتنم ندارم نمیدونم چی بخورم که بدم نب ...
هر دو رو میتونی باهم استفاده کنی مترونیدازول دوره داره(۳۰عدد) پروبیوتیک رو مادام العمر میتونی استفاده کنی
زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه…. نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
پروبیوتیک برام بد نباشه یه موقعشما تاحالا تجربه داشتی؟؟
نه عزیزم باکتری مفید بدنته برای معده و روده و دستگاه تناسلی بانوان مفیده