2777
2789
عنوان

برای عفونت

165 بازدید | 27 پست

معذرت میخوام خانوما ممنون میشم کمکم کنید

من یه مدته از واژنم خورده های خشک ریز ترشح مانند میاد و به تازگی یه بویی هم میده واژنم 

اما خارش و درد و سوزش ندارم 

میدونید به خاطر چیه،؟

باید چی بخورم خوب بشم؟؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا میزنم خیلی وقته استفاده دارماما نمیدونم چرا عفونت گرفتم نمیدونم چی بخورم زود خوب بشم

مترونیدازول بخور، خیلی خوبه

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
خیلی نگران شدم💔واقعا نمیدونم چیکار کنم دکترم نمیتونم برم شرایطشو ندارم

ن بابا نگران نشو

مجردی؟

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

قرص های پروبیوتیک باکتری های مفید بدنه که عفونت زنان رو برطرف میکنه

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
قرص های پروبیوتیک باکتری های مفید بدنه که عفونت زنان رو برطرف میکنه

الان چی بخورم؟؟

یکی میگه مترونیدازول شمام اینو میگید

شرایط دکتر رفتنم ندارم نمیدونم چی بخورم که بدم نباشه 

الان چی بخورم؟؟یکی میگه مترونیدازول شمام اینو میگیدشرایط دکتر رفتنم ندارم نمیدونم چی بخورم که بدم نب ...

هر دو رو میتونی باهم استفاده کنی مترونیدازول دوره داره(۳۰عدد) پروبیوتیک رو مادام العمر میتونی استفاده کنی

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
هر دو رو میتونی باهم استفاده کنی مترونیدازول دوره داره(۳۰عدد) پروبیوتیک رو مادام العمر میتونی استفاد ...

۳۰ عدد باید بخورم تا خوب بشم؟؟

چند ساعتی؟؟

بعد من روزه میگیرم چطوری بخورم که اثر کنه

هر دو رو میتونی باهم استفاده کنی مترونیدازول دوره داره(۳۰عدد) پروبیوتیک رو مادام العمر میتونی استفاد ...

پروبیوتیک برام بد نباشه یه موقع

شما تاحالا تجربه داشتی؟؟

پروبیوتیک برام بد نباشه یه موقعشما تاحالا تجربه داشتی؟؟

نه عزیزم باکتری مفید بدنته برای معده و روده و دستگاه تناسلی بانوان مفیده