2777
2789
مرسی❤️از وقتی که لیزر کردین...دیگه اصلا با چیزی شیو نکردیم تا وقت جلسات لیزرتون بشه و لیزر کنین؟

شب قبل از لیزر شیو میکردم ، اونم فقط به خاطر اینکه میخاستم برم لیزر 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم گلم،چند جلسه رفتین تا از بین رفتن کامل؟

۸ جلسه رفتم عزیزم

الانم تو دوره شارژم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عزیزم اون سه چهار ماهی که طول می‌کشه تا دوباره برین جلسه شارژ،اصلا مو در نمیاد و نیاز به شیوه نیست؟

نمیدونم عزیزم الان جلسه ششم هستم 

اپراتور گفت ۸ جلسه به بعد کلا درنمیاد تک و توک خیلیم نازکن

ولی باید شارژ رو بریم کلا خیالمون راحت شه

مو ها زیادن و نیاز به شیو هست؟

عرض کردم پست های بالاتر ، بعد از چند جلسه رفتن (حدود هفت جلسه) نتیجه گرفتم و تک و توک اگه دقت میکردم موی نازک میدیدم ، نیاز به لیزر نبود ولی می رفتم

با اونکه میگفتن اگه نیازی نمیبینید نیاید چون تحریک میشه و مجددن رویش داره

برای من چیزی در نیومد با اونکه میرفتم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نمیدونم عزیزم الان جلسه ششم هستم اپراتور گفت ۸ جلسه به بعد کلا درنمیاد تک و توک خیلیم نازکنولی باید ...

مرسی گلم.من یبار سونو دادم گفت تخمدان هام پلی کیستیک هست.مجردم.بنظرت چیکار کنم لیزر روم جواب میده یا نه؟

مرسی گلم.من یبار سونو دادم گفت تخمدان هام پلی کیستیک هست.مجردم.بنظرت چیکار کنم لیزر روم جواب میده یا ...

نه عزیزم مشکلات هورمونی اینطوریم نیست که کلا جواب نده ولی خیلی دیر جواب میده زود نتیجه دلخواهتو نمیگیری

نه عزیزم مشکلات هورمونی اینطوریم نیست که کلا جواب نده ولی خیلی دیر جواب میده زود نتیجه دلخواهتو نمیگ ...

مرسی عزیزم.اول میرم یه دکتر زنان ببینم چی میگه راجب وضیعتم.اخه میترسم دارو هم بخورم

من از دستگاه اشنایدرپلاس راضی بودم خیلی خوب جواب گرفتم موهای نازکم هم از بین رفت و پوستم روشن تر شد بدون درد بود

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

وقتی تو شارژین مو ها زیاد در میارن؟

نه عزیزم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕