2777
2789

مهربونای سایت لطفا ۳نفرتون  تاپیک اخرمو گزارش بزنید 

علت گزارش بزنید تاپیک شخصی هستش 

هر کی گزارش زد لطفا  لایکم کنه مرسی ❤

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌺طریقه خوندن نماز جعفر طیّار🌺

این نماز چهار ركعت است كه دو سلام دارد (دو تا دو ركعتی).

در هر ركعتی حمد و سوره می خواند، سپس 👈پانزده مرتبه می گوید: 🌴«سبحان الله و الحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر».🌴

و بعد از ذکر رکوع👈 تسبیحات 10 مرتبه 

و بعد از سر برداشتن از ركوع 👈تسبیحات10مرتبه 

در سجده اول 👈تسبیحات10مرتبه و بعد از سر برداشتن از سجده 👈تسبیحات10مرتبه 

ودر سجده دوم👈 تسبیحات 10مرتبه 

و بعد از سر بلند نمودن از سجده 👈تسبیحات 10مرتبه را می گوید.

💢پس درمجموع تسبیحات در تمام چهار ركعت سیصد مرتبه می شود.💢

⚛روش ساده تر خوندن این نماز👇

دو نماز 2 رکعتی ساده با سوره توحید در حال سکون (رو به قبله) یا در حال حرکت بخوان، 

و 👈بعد از نماز، در حالی که به مسیر خود ادامه می دهی،👈 300 مرتبه تسبیحات اربعه، یعنی: «سُبْحَانَ اللهِ، وَ الْحَمْدُ لِلهِ، وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ، وَ اللهُ أَكْبَر» بگو.

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃

امام کاظم(ع) فرمود: «کسی که نماز جعفر را بخواند اگر گناه او به عدد ریگ‌هاى درهم فشرده بیابان و به اندازه کف‌هاى دریا باشد، خداوند همه آنها را مى‌‏بخشد».

بهترین وقت خواندن نماز جعفر، 👈ظهر روز جمعه است، ولی در هر روز و هر ساعتی از شبانه روز می‌شود آن‌را خواند.

آلیس در سرزمین عجایب