2777
2789

با رفیقم تا الان بیرون بودیم بعد اسنپ گرفتم آقائه از کوچه پس کوچه ها میرفت  بعد گفت نترسید برا ترافیک میرم چیزی نیست 😂 بعد گفتم‌ اره میدونم ب خاطر  ترافیک همه اسنپ ها همین کارو میکنن( واقعا هم اینجوریه) ولی نمی دونست اگ یه درصد بخواد دست از پا خطا کنه تو کیفم چاقو ضامن دار  دارم😎 میدونم شاید خیلی به درد نخوره ولی بازم خوبه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بله صحیح منم چاقو می‌زارم تو کیفم 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که این اطلاعات دقیق و با ما به اشتراک گذاشتی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ممنون که این اطلاعات دقیق و با ما به اشتراک گذاشتی

گفتم بقیه هم این کارو گنن حس آرامش به آدم میده چتونه خو😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

چاقو به دردت نمیخوره طرف اگه اینکاره باشه ازت میگیره با همون یه خط رو صورت خودت میندازه😂

برا یکی از اطرافیان سال ها قبل اتفاق افتاده بود با همین خودشو نجات داد ولی خب اینم حرفیه ما شانس نداریم ک😂

اگه یه وقت خدایی نکرده بخواد کاری کنه و تو از چاقوت استفاده کنی و بکشیش و نتونی ثابت کنی اعدام میشی. ...

میدونم گلم خودم حقوق میخونم  ولی چاقو بیشتر برا تهدید یا جراحت کم به درد میخوره ک طرف بترسه 

چاقو نبراسمری فلفل ببر حداقل😂

فعلا جایی پیدا نکردم داشته باشن  اینم از قبل خونه داشتیم  برداشتم😂

چاقو نبر قبل غروب برگرد خونه

من تابستون تا ۱۱ هم بیرونم  ربطی نداره واقعا نا امنی زیاده روزم بری شاید پیش بیاد 💘