2777
2789

با هزار زحمت پسش گرفتم از کجا بفهمم چه دستگاهی بوده؟ لاگین اکتیویتی نداره تنظیماتم خواهش میکنم بگید مهمه

کاربری واگذار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تو chat gpt بزن میاره برات مال دوستمو هک کرده بودن اینطوری پیداشون کرد

یه سوال میشه یکی شاد یا ربیکا یه نفر. رو که رو مثلا مانیتور کار هم هست. از ش سو استفاده کنه مثلا برای خودش پیام بفرست بعد پاک  کن طرف متوجه نشه خواهش اگه میدونید بگید حیاتی

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
یه سوال میشه یکی شاد یا ربیکا یه نفر. رو که رو مثلا مانیتور کار هم هست. از ش سو استفاده کنه مثلا برا ...

اره اگه کدی که برای صاحب اصلی اکانت اومده باشه رو پاک کنه میتونه رو اکانت بیاد اگه دقیق تر بگی شاید بهتر بتونم بگم 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

اره اگه کدی که برای صاحب اصلی اکانت اومده باشه رو پاک کنه میتونه رو اکانت بیاد اگه دقیق تر بگی شاید ...

سلام ببین فکر کن من علاوه بر اینکه روبیکام رو گوشیم نصب.   برای کار هم لازم شد رو مانیتور محل کار نصبش کنم و این مانیتور دست همکارم هست.  وهمکارم اجازه داشت از روبیکا استفاده کنه.  آیا میتونست. مثلا پیام تو روبیکا برای خودش از طرف من بفرست و پاک کن که مثلا من نفهمیم.    اگه بله.  پس نباید رو  روبیکا که رو گوشیم بود میومد حداقل نباید متوجه مثل حذف پیام بشم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
سلام ببین فکر کن من علاوه بر اینکه روبیکام رو گوشیم نصب. برای کار هم لازم شد رو مانیتور محل کار نص ...

آره اگه رمز نداشته باشه میتونه حتی میتونه پاک کنه شما متوجه نشین 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

آره اگه رمز نداشته باشه میتونه حتی میتونه پاک کنه شما متوجه نشین

دست گلت درد نکنه ممنون که وقت گذاشتی