2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بیان

197 بازدید | 24 پست

صادقانه به این سوالا جواب بدید 

آیا فکر می کنید برادرتون با ازدواجش خودشو تباه کرده ؟

آیا فکر می کنید شما باید براش یه آدم عالی و خفن پیدا می کردید و واسه همین حوصله ی زن داداشتونو ندارید؟

آیا زن داداشتون هر خریدی کنه مثلا طلا مثلا لوازم خونه یا لباس، داره ولخرجی می کنه و حیف پولایی که اینجوری داره خرج میشه ؟

آیا به خودتون حق میدید که آمار زندگی برادرتونو داشته باشید و با زنش عمدی یا غیر عمدی بدی کنید؟

آیا اینا رو به خودتون نگرفتید؟ واقعا مطمئنید که خواهر شوهر بدی نیستید ؟

واقعا گرفتن حال زن داداشتون چیزی به شما اضافه نمیکنه، اتفاقا دوستی و برخورد خوب بهش یاد میده که تو خانواده شما می‌تونه با آرامش زندگی کنه و شما رو مثل خواهر خودش حتی دوست داشته باشه 

پ.نوشت ...هررررر کدوم از دوستام یا خواهرام که پیشم نشستن همممممش از بدی خواهر شوهراشون و حرفای سردی که بهشون زدن گفتن ...واقعا چرا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کار به کار عروسا نداریم عروسا کار به کار ما دارن

اونام دقیقا همینو میگن 

ولی معمولا شروع کننده عروس نیست چون اون داره وارد محیط جدید میشه 

اون مثل مهمانه و شما میزبان 

میزبان وقتی حس خوب به طرف نده چطور مهمان می‌تونه راحت باشه 

والا هیچکدوم اینانبودم برعکس بهترین خواهرررشوهر بودم اماخب لیاقت نداره همیشه خواهرشوهر بدنیس خیلی وقتا زنداداشه ک ادم نیست ففط اسم خونواده شوهربد دررفته

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خواهرشوهر هستم اما سرم تو لاک خودمه،کاری به عروس و جاری و ......ندارم

عروس زندگی خودشو داره به من چه که چیکار میکنه و چی میخره

اماااااا با این اوصاف گاها عروسا خودشون مقصرن و کارایی میکنن

که باعث خشم خواهر شوهر میشه😅

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

اولی نه

دومی هم اصلا

سومی یک خورده بله

چهارمی ابدا و به هیچ وجه

پنجمی رو ما نباید جواب بدیم خود زن داداشه باید تعیین کنه

و ششم من تا جایی که سعی کردم رفتارم خوب باشه و البته اون هم دختر بسیار خوبیه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

این سوالات حقه ای کاش میشد از خارشوهر‌ پرسید اینارو

واللللا 

واقعا چرا فکر می کنن برادرشون شاهزاده بوده و حقش نبود اینجوری ازدواج کنه 

چرا باید آمار دخل و خرج زندگی برادرشونو داشته باشن و هی طعنه کنایه بزنن

اونام دقیقا همینو میگن ولی معمولا شروع کننده عروس نیست چون اون داره وارد محیط جدید میشه اون مثل مهما ...

بنده خدا ساده ای ااااا میهمان کجا بود والا انگار صابخونه هستن و از نظرشون خواهر شوهر اضافه است

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

اولی نهدومی هم اصلاسومی یک خورده بلهچهارمی ابدا و به هیچ وجهپنجمی رو ما نباید جواب بدیم خود زن داداش ...

خوشم اومد صادقانه جواب دادی 

ولی همینه 

ماها نمی‌تونیم زندگی بقیه رو کنترل کنیم که 

پول خودشونه هرچیز می‌خوان خودشون تصمیم میگیرن هرررچی هم ما بگیم باز همون کار خودشونو می کنن 

پس سعی کنین حساسیت رو پایین بیارید