2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی میشه بهم بی احترامی میکنه💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 57 پست
خانوادش که بدرد نمیخورن اصلا خبری ازشون نداریم جدا زندگی میکنه اخلاقشم خوبه ولی یه چیز میگم فوری میت ...

مردا دخالت زیاد و دوست ندارن اما خب نمیشه که هیچی هم نگفت باهاش جدی برخورد کن اگر دوسش داری از همین الان عادتش بده باهات درست رفتار کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا دخالت زیاد و دوست ندارن اما خب نمیشه که هیچی هم نگفت باهاش جدی برخورد کن اگر دوسش داری از همین ...

ما زن ها روی همه چی کلید میکنیم اما خب مردها سطحی نگرن برای همین دعواها همیشه خیلی بزرگتر میشه 

بعد اگر تفاوت سنی ها هم زیاد باشه سخت تره از یه طرف خوبه از یه طرف بد خوبش اینه خب پخته تره اما بدیش اینه فکر ها متفاوته کنار اومدن سخته

خب دست بزن داره دیگه از همین الان داره خودشو نشون میده اینارو جدی بگیر شوهرت چند سالشه؟

آره قبلا اینجور نبود یه بار که دست بلند کرد روم عادی شد براش 

۲۵ سالشه

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

مردا دخالت زیاد و دوست ندارن اما خب نمیشه که هیچی هم نگفت باهاش جدی برخورد کن اگر دوسش داری از همین ...

مشکلم همونه دیگ نمیدونم چیکار کنم که دیگه بهم بی احترامی نکنه واقعا نمیشه هر کار میکنم🥲

ما زن ها روی همه چی کلید میکنیم اما خب مردها سطحی نگرن برای همین دعواها همیشه خیلی بزرگتر میشه بعد ا ...

بعدش من خیلی حساسم🥲

از همون اول جدی برخورد میکردی اینجوری نمیشد

آره دقیقا🥲اشتباه کردم ولی نمیخواستم کسی از دعوامون چیزی بفهمه چیکار کنم آخه نمیخوام کسی بفهمه دعوا میکنیم همه فکر میکنن که خیلی خوشبختم ولی تو دلم خونه

طلاق گرفتی عزیزم؟

نه ما تو نامزدی زیاد کنار هم نبودیم بعد هم سنم کم بود نمیفهمیدم زیاد وقتی عروسی گرفتیم رفتیم خونمون دعواهامون شروع شد منم خیلی حساس بودم خیلی زیاد سر کوچکترین چیزها دعوا میکردیم اما خب یهو دعواها خیلی بزرگ میشد چندبار رفتم خونه پدر مادرم اما هربار از سر دوستداشتن زیاد برمیگشتم بعد ما اصلا مشاوره هم نرفتیم 

نه ما تو نامزدی زیاد کنار هم نبودیم بعد هم سنم کم بود نمیفهمیدم زیاد وقتی عروسی گرفتیم رفتیم خونمون ...

ما هم مشاوره نرفتیم دقیقا مثل توام سر کوچیکترین چیزا دعوا میکنیم الان زندگیتون چطوره خوب شدید با هم؟

نه ما تو نامزدی زیاد کنار هم نبودیم بعد هم سنم کم بود نمیفهمیدم زیاد وقتی عروسی گرفتیم رفتیم خونمون ...

بعد دیگه چندماه پیش یه دعوای بد کردیم رو من دست بلند کرد منم رفتم خونه پدر مادرم اصلا تا ۱۰ روز نه زنگای خودشو جواب میدادم نه زنگای خانوادشو التماسم میکرد انقدر پشیمون شده بود من هیچوقت جدی نمیگرفتم اما یبار جدی گرفتم اومدعذرخواهی هم کرد گف خودمو درست میکنم الان بهتر از قبل شده