2777
2789
عنوان

مانتو فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
اگه مثلا ۷ تا خوشت بیاد پرو نمی کنی ؟؟

نه حتی دوستم یه مزون بزرگ داره میرم یکی دوتاانتخاب میکنم مگرخودش پیشنهادبده  مدلیوبپوشم فکرمیکنم  حق الناسه الکی بپوشم نخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه حتی دوستم یه مزون بزرگ داره میرم یکی دوتاانتخاب میکنم مگرخودش پیشنهادبده مدلیوبپوشم فکرمیکنم حق ...

حق الناس مگه میخوا دزدی چیزی کنی عزیز؟ پول کرایه مغازه میکشن روش پول دستمزم میکشن روش تازه قرارع هزینه کنی بابت لباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق الناس مگه میخوا دزدی چیزی کنی عزیز؟ پول کرایه مغازه میکشن روش پول دستمزم میکشن روش تازه قرارع هزی ...

اعتقادم اینه  الکی بگم حق الناسه چون اون فروشنده هم ادمه خسته میشه اذیت میشه مگرچقدرحقوق میگیرن   دوباره بایداون لباسا اویزون کنه ازطرفی اگرهرلباسیوچندنفرپروکنه ممکنه بوعطر یاعرق بگیره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اعتقادم اینه الکی بگم حق الناسه چون اون فروشنده هم ادمه خسته میشه اذیت میشه مگرچقدرحقوق میگیرن دو ...

خب وظیفشونه هرکسی ی وظیفه ای داره بعدم سرگرمیه لباس بدن مشتری خوبه پشت میز پا گوشی باشن مشغول تلفن زدن 

اعتقادم اینه الکی بگم حق الناسه چون اون فروشنده هم ادمه خسته میشه اذیت میشه مگرچقدرحقوق میگیرن دو ...

والا دیدم بعضی هاشون پیج مانتو فروشی  روزانه ۱۰۰۰۰تا استوری می‌زارن انگشتاشون درد نمی گیره؟؟

خیلی توقعتون از فروشنده ها و اون بنده خدا ها شاگرد مغازه ها زیاده

واقعا هرکس باید خودش بفهمه حداقل ۳تا پرو

نه ۷_۸ تا😟

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
والا دیدم بعضی هاشون پیج مانتو فروشی روزانه ۱۰۰۰۰تا استوری می‌زارن انگشتاشون درد نمی گیره؟؟

عزیزم اونکه چکارمیکنن بمن مربوط نیست  من طبق اعتقادخودم عمل میکنم 

خب وظیفشونه هرکسی ی وظیفه ای داره بعدم سرگرمیه لباس بدن مشتری خوبه پشت میز پا گوشی باشن مشغول تلفن ز ...

شمافکرکن روزی ۱۰مشتری بیادهرمشتریم ۵مدل لباس پروکنه چقدرازاردهنده هست واذیت میشن

خیلی توقعتون از فروشنده ها و اون بنده خدا ها شاگرد مغازه ها زیادهواقعا هرکس باید خودش بفهمه حداقل ۳ت ...

اینطوری مانتو گیرمون نمیاد منم ک‌چاقم هرچیزی بهم نمیاد اگه بخوام فقط سه تا خب وقت و هزینه نمیزاشتم 

شمافکرکن روزی ۱۰مشتری بیادهرمشتریم ۵مدل لباس پروکنه چقدرازاردهنده هست واذیت میشن

والا من کلا شانسم تو مانتو کمه بزوری مانتو گیرم میاد اگه بخوام فقط سه تا واقعا نمیتونم 😕😂