2777
2789
عنوان

دندون درد پریودی

334 بازدید | 7 پست

بچه ها دندون درد توی پریودی طبیعیه؟

من همه دندونام سالمه ولی جدیدا قبل پریودی چنان درد میگیرن دونه دونشون درد میگیره خیلی میترسم چند ماهه قبل پریود این علائمو دارم 

اینم بگم پریود میشدم هیچ علایمی از درد و پرخاشگری نداشتم چند ماهه که دارم مثل زن های دیگه با دل درد و سردرد و خستگی شدید و دندون درد و هزارتا مرض روبرو میشم میترسمممم

دندون فک نمیکنم ربطی ب پریودی داشته باشه کلا بقیه دردا عادیه من وقتی جاییم اسیب دیده توتایم پریودی خیلی دردمیگیره مثلا کتفم باشگاه اسیب دید تایم قبل پریودی دردش شروع میشه یه نشونه ست برام کلا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون فک نمیکنم ربطی ب پریودی داشته باشه کلا بقیه دردا عادیه من وقتی جاییم اسیب دیده توتایم پریودی خ ...

منم فکر میکردم مرتبط نیست آخه فقط دوروز قبل پریودی دردش شروع میشه چند ماهه و تک تک دندونامه یه دندون خاص نیست . توی اپلکیشن ایمپو دیدیم جزو علایم پریودی بود ولی خیلی نگرانم کرده چون وحشت دارم از خرابی دندونام . کلا من علایم قبل پریودی نداشتم هیچ وقت نداشتم ولی چند ماهه بدنم تغییر کرده به خدا تعجب میکنم چه طوری این دل درد و حالت تهوع لعنتی رو تحمل میکردن دوستام و من تو مدرسه میخندیدم که ناز میکنید لابد :/

منم فکر میکردم مرتبط نیست آخه فقط دوروز قبل پریودی دردش شروع میشه چند ماهه و تک تک دندونامه یه دندون ...

خب چرا دکتر نمیری یه چکاپ انجام بده

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خب چرا دکتر نمیری یه چکاپ انجام بده

فردا حتما میرم برای دندونم ولی دکتر زنان رفتم همه چی نرمال بود ازمایشارو دادم اونام اوکی بود ولی بدنم تغییر داره میکنه باور میکنی تو این سن و سال بعد چند سال پریودی امسال تازه دارم میفهمم چی به چیه 

فردا حتما میرم برای دندونم ولی دکتر زنان رفتم همه چی نرمال بود ازمایشارو دادم اونام اوکی بود ولی بدن ...

خب پیش میاد من قبلا دردام زیاد بود کمترشده الان بدن تغییر میکنه ب هرحال

خب پیش میاد من قبلا دردام زیاد بود کمترشده الان بدن تغییر میکنه ب هرحال

آره خدایی خیلی بده کلافه شدم موندم به کدوم دردم برسم دلم کمرم سرم دندونم 😃🤣 فک کنم بدنم یه ۱۲ سال عقبه از دنیای خودش الان یادش افتاده دهن منو سرویس نکرده تو این تایم برای همین همه دردهایی که ممکن بود چند  زن تو پریودی داشته باشن همشو داره باهم تلافی میکنه سرم