سلام من نامزدم حدودا دوساله چن ماه دیگ عروسیمه و قراره برم بالای خونه مادرشوهرم زندگی کنم مادرشوهرم باهام خوبه من تو خونش کار میکنم دوروز در میونم میرم خونشون یه مشکل بزرگ اینجاس ک من کار میکنم میگ دستت درد نکنه خسته شدیو فلان ولی وقتی یکی میپرسه عروست کاری هس کار میکنه یان میگ ن من اصلا بهش کار نمیدم یا مثلا یکی خونشونه من دارم کار میکنم سریع میگ اره امروز فاطمه هم خیلی خسته شد فاطمه خواهر شوهرمه اینجوری میگ ک بقیه نکن چرا همش عروست کار میکنه منم هیچی نمیگم چون ب خوبیاش بسنده میکنم ولی شوهرم خیلی مهربونه اما ب شدتتت تنده دست بزنم داره بدهنم هست اما ن همیشه یه وقتایی من روزه دارم امشب اومد گف باید بیای خونه ما ب من ناهار بدی لباسامو بشوری و کارامو بکنی حالا مامانش روزه نمیگیره چون قرص قند میخوره منم گفتم لباسارو ک لباسشویی میشوره ناهارم مامان تا شمارو میبینه نمیزاره من بپزم گناه من چیه خب دادو بیداد کرد و رفت منم کلی گریه کردم چیکار کنم؟؟؟
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یه سوال چرا این همه خونه مادر شوهرت هستی؟من هفته ای بار بیشتر به عنوان مهمان نمی رفتم اونم در حد سفره جمع کردن ظرف شستن کمک میکردم همین فکر نمیکنی خودت زیادی بهشون رو دادی؟
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
مگه کلفتی؟ شوهرتم پررو کردی خیال میکنه تو عقد وظیفه توئه بری براش غذا بپزی.
گفتم بهش بزار عروسی کنیم بیایم خونه خودمون بخدا هرکاری بگی انجام میدم اما عصبانی شد چون مامانش امروز رفت دکتر بعد کسی نبود تو خونه اینم ناهار اومد خونه کسی نبود غذا بزاره جلوش زنگم نزد ب من سر همونم قاطی کردع