2777
2789
عنوان

مادرشوهرم درکنارخوبی بدیم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 20 پست
یه سوال چرا این همه خونه مادر شوهرت هستی؟من هفته ای بار بیشتر به عنوان مهمان نمی رفتم اونم در حد سفر ...

منم همینجوری بودم اما شوهرم میگ باید بیای اگرم نرم خونوادش ناراحت میشن منم مجبورم میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری بودم اما شوهرم میگ باید بیای اگرم نرم خونوادش ناراحت میشن منم مجبورم میرم

چرا مجبوری من 5 ساله با خانواده شوهر یه جا هستیم کم می رفتم ناراحت میشدن من بی احترامی نکردم ولی به ناراحتی حرفاشون اهمیت ندادم الانم عادت کردن دیگه همون هفته ای یه بار میرم الانم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اینو فقط میخام بگم که خیلی کار داری هنوز خیلی از دست شوهرت میخای برَنجی منم یکی مثل تو ام مادرشوهرم ...

عید پارسال همه فامیلاشون جم شده بودن خونشون یه ایل ادم بودن خودم جم کردم شستم خدا شاهده یکی نیومد بگه بیا بشین فقط زن عموی شوهرم گف بیا من کمکت کنم همشون رفته بودن تو بالکن میگفتن میخندیدن من تنهایی ظرف شستم همون شبم شوهرم باهام بحث کرد ک چرا تو جم نیستی خب اخه چجوری باشم

چرا مجبوری من 5 ساله با خانواده شوهر یه جا هستیم کم می رفتم ناراحت میشدن من بی احترامی نکردم ولی به ...

شوهرم لج میکنه دیگ نمیاد اونم خونمون باهامم قهر میکنه من تحمل قهر ندارم ینی اصلا ادمای قهر رو درک نمیکنم 

عید پارسال همه فامیلاشون جم شده بودن خونشون یه ایل ادم بودن خودم جم کردم شستم خدا شاهده یکی نیومد بگ ...

فک میکردم فقط منم که از حد گذشتم تو کمک کردن خونه مادرشوهر .. دیدم تو از منم اونور تری 

واقعا اشتباهه 

♡